Pääkalloennakko: LeBa-96 – SBS Masku – juhlitaanko Kontiolahdella viimeinkin nousua?

Kontiolahdelta kotoisin oleva Lehmo Balls-96 kohtaa Divarikarsintojen kolmannella kierroksella sohvapitäjän ylpeyden SBS Maskun. Länsirannikon lohkossa toiseksi sijoittunut Masku pääsee aloittamaan ottelusarjan kotonaan, mutta toinen ja mahdollisesti kolmas ottelu pelataan Kontiolahdella.

Molemmat joukkueet etenivät Divarikarsintojen viimeiselle kierrokselle vakuuttavasti. SBS Masku voitti Nurmon Jymyn kahdesti peräkkäin, ensin Nurmossa jatkoajalla 4-5, ja sitten kotonaan suvereenisti 13-6. LeBalla oli edellisellä kierroksella vastassa vantaalainen Tikkurilan Tiikerit, joka kaatui niin ikään otteluvoiton 2-0. LeBa oli viime vuonnakin vastaavassa vaiheessa mukana, mutta silloin LaSB oli vahvempi 2-0.

Seuraa heitä:
SBS Masku hyökkää ja puolustaa laajalla rintamalla. Esille voi nostaa kokeneen kaartin edustajat Jarno Laaksosen ja Jani Kaksosen sekä nuoremman kaartin kaksikon Niko Huhtalan ja Ville Tuomisen. LeBasta löytyy Divarikarsintojen pistepörssin kakkonen ja nelonen: Joonas Makkosella on neljään peliin tehtynä peräti 15(7+8) pistettä ja paljon huonommaksi ei jää Antti Uotila, jolla on kasassa jo 11(5+6) pistettä.

Pääkallo.fi:n arvio:
Ottelusarjasta on tulossa kahden taistelevan joukkueen näytös, koska molemmat joukkueet janoavat nousua ja varmasti myös näyttävät sen kentällä. Lehmo Ballsilla on kuitenkin pieni etulyöntiasema kotietunsa turvin. Molemmat
joukkueet voittavat kotiottelunsa, ja näin ollen Lehmo Balls-96 nousee Divariin kaudelle 2014-15 otteluvoitoin 2-1.

Näin pelataan:
Su 6.4. klo 15.00 SBS Masku – LeBa-96, Hemmingin liikuntahalli
La 12.4. klo 17.00 LeBa-96 – SBS Masku, Kontiolahden liikuntahalli
Su 13.4. klo 17.00 LeBa-96 – SBS Masku, Kontiolahden liikuntahalli (tarvittaessa)

6 comments

  1. Jaa-a, näyttää taas siltä että Leba saa katsella sivusta toisen joukkueen nousujuhlia.

  2. Leban ympärillä oleva turbulenssi on tylsyttäny parhaan terän, tämä hässäkkä olisi pitänyt työntää kauden jälkeiseen aikaan, jos projekti 2014 päätyy mahalaskuun, kenelle näytetään ovea.? Kovalla kohulla alkanut projekti ja raastavat riidat Josban sekä kanssa sitä seurannut julkisuusrumba ovat olleet omiaan lisäämään paineita, ja sitä kautta ylilyöntejä.

  3. masku oli pikkasen edessä. hallissa hieno tunnelma. masku ansaisi nousun divariin.

  4. Maskun flow vie sen divariin, jos leban pakka on levällään näiden seurakuvioiden osalta. Toivottavasti pääkallo pureutuisi tarkemmin siihen, mikä Joensuun seutua vaivaa, haastattelisi kärhämän eri osapuolia, niin jolkkosta kuin ruokosta, leban ja Josban seurajohtoa, ja miksei kysyisi alueen vahvojen miehien Kettusen ja sorjosen näkemyksiä.miten tähän pisteeseen on päädytty ja mikä olisi ulostulo, tuskin kuitenkaan uuden seura perustaminen pirstotamaan kenttää entisestään.

  5. sbs masku divariin, vakuttavaa pelamista. hallissa hyvä tunnelma katsojia paikalla karsinnoissa ollut 400-250 ei huono.