Savolainen Classicin vaisuudesta: ”Oli ylivoimainen vastustaja”

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Puolustaja Mika Savolaisen ja Classicin lauantai oli surkea. Happee käveli yli kolmannessa finaalissa lukemin 11–2. Vähäsanainen ja selkeästi pettynyt Savolainen ei osannut kertoa syytä Classicin vaisuudelle.

– En mä tiedä. Oli vaan ylivoimainen vastustaja, Savolainen totesi Pääkallo.fi:lle.

– Ei saatu alussa peliä kulkemaan sillä tavalla kuin oli suunniteltu. Ja kaveri sitten pääsi siitä kääntelemään, Savolainen jatkoi.

Classicin suurin ongelma lauantaina vaikutti olevan vireystila. Happee oli huomattavasti paremmin latautunut otteluun.

Edellisestä finaalista oli kulunut viikko. Oliko tällä merkitystä vireystilaan?
– Ei ollut. Silloin pelataan kun kalenterissa on pelipäivä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan useampi Classic-pelaaja sairasteli alkuviikosta. Kaikki olivat kuitenkin kokoonpanossa lauantaina.

Oliko sairastelulla merkitystä?
– Ei ollut. Ei kaatunut siihen, Savolainen vastasi napakasti.

Savolaiselle sattui kolmannen alkupuolella paha virhe, minkä seurauksesta Happeen Janne Hoikkanen karkasi maalintekoon. Jälkitilanteesta Savolainen vielä nappasi 2+10 minuutin jäähyn epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Savolaisen jäähy kertoi Classicin tuskasta. Paljon on muututtava, jos Classic meinaa vielä nousta sillasta. Mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla ensi viikon sunnuntaina Jyväskylässä. Vahvan Happeen lisäksi vastaan tulee jäähallin huutomyrsky, sillä neljäs finaali pelataan Jypin kotihallissa Synergia Areenalla.

– Se on sitten taas uusi peli. Nollista lähdetään siihen. Tämä on nopeasti unohdettu. Meillä on nyt taas viikko aikaa harjoitella.

One comment