SSV havittelee maajoukkuepakkia takaisin – ”Katsellaan rauhassa”

Punapaitainen Juha Kivilehto ja Miko Kailiala saatetaan nähdä ensi kaudella samassa joukkueessa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Juha Kivilehto ja Miko Kailiala (#87) saatetaan nähdä ensi kaudella samassa joukkueessa. Kuva: Mikko Hyvärinen
Juha Kivilehto ja Miko Kailiala (#87) saatetaan nähdä ensi kaudella samassa joukkueessa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Ensimmäistä kertaa yhteentoista vuoteen Salibandyliigan finaalien ulkopuolelle jäänyt SSV havittelee kovan luokan paluumuuttajaa.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan pronssijoukkue SSV yrittää saada Seinäjoelta takaisin riveihinsä vuosina 2002-09 kuusi kautta helsinkiläisseurassa pelannutta maajoukkuepakki Juha Kivilehtoa.

– Minulla ei ole tällä hetkellä tuohon mitään kommentoitavaa. Katsellaan rauhassa, Kivilehto vastaa siirtohuhuun.

SSV on ollut Kivilehdon perässä jo kahtena viime kesänä. Toissa kesänä Loviisan Torin tarjous houkutteli enemmän. Viime kesänä Seinäjoen Peliveljet veti pidemmän korren.

SPV:n päävalmentaja ja urheilutoimenjohtaja Tommy Koponen kertoi puolivälieräpettymykseen päättyneen Oilers-sarjan jälkeen halusta jatkaa Kivilehdon sopimusta Seinäjoella.

– Tilanne on auki. On hyvä vaihtoehto jatkaa vielä täällä, Kivilehto pyörittelee.

___

Pääkallo.fi:n perinteinen pelaajasiirtoja listaava ja ennakoiva Huhumaa-palsta avataan miesten Salibandyliigan osalta tällä viikolla.

7 comments

  1. Muistan Kivilehdon pallovarmuuden ja itseluottamuksen silloin 2005-2009(?) aikoihin, ja etenkin 2009 suomen mestaruuden.
    SSV:n peli pyöri hänen ympärillään, niin kuin Väänäsen ympärillä SPV:n peli 2011-2013.

    Kivilehtoa suunniteltiin varmaan aivan samanlaiseen rooliin, mutta pari syytä miksi Kivilehto ei siihen sopinut
    1) Kivilehdon parhaat vuodet alkavat väistämättä olemaan ohi, hänen liike ei tahdo riittää.
    2)Väänänen on huomattavasti puolustavampi ja parempi pallottomana kuin Kivilehto. Kivilehto on hyvä tuomaan pallon ylös, ja ratkomaan hyökkäyksiä.
    Väänäsen vahvuudet omassa päässä, ja Kivilehdon hyökkäys päässä.

    Jos Kivilehto siirtyy takaisin SSV:hen, niin olen varma, että hän nostaa tasoaan SPV:n ajoista. SSV:ssä puolustustahto on monella pelaajalla parempi, kuin esim Koskella, Hakosella ja Kohosella.

  2. Olisko Tähkä vielä käytettävissä? Toivottavasti oon väärässä, mutta taitaa olla Junnun parhaat vuodet pikkuhiljaa nähtävissä peruutuspeilistä. Mutta onhan Se edelleen kova luu…

  3. Tähkä valmensi junnuja ssv:ssä, jos sieltä liikenis aikaa niin kait se vois tulla! Ilmaveivejä kun ei oikein enää nää:-D.