SSV:n tolppien välissä tapahtuu – Toivoniemi lopettaa? Ikonen tilalle?

Kurre Westerlund saattaa joutua etsimään korvaajan Henri Toivoniemelle.

Kurre Westerlund saattaa joutua etsimään korvaajan Henri Toivoniemelle.
Kurre Westerlund saattaa joutua etsimään korvaajan Henri Toivoniemelle.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan miesten Salibandyliiga-joukkue SSV:n maalivahtiosastolle saattaa olla luvassa merkittäviä muutoksia ensi kaudelle.

Päättyneellä kaudella SSV:n maalivahtikaksikon muodostivat Henri Toivoniemi ja Paolo Keinänen. Toivoniemi on jo pitkään ollut SSV:n selkeä ykkösvahti. Toivoniemi on voittanut urallaan kaksi MM- ja kuusi SM-kultaa.

SSV:n kausi päättyi välieräpettymyksen jälkeen pronssiottelun voittoon. Pronssikamppailun jälkeen Toivoniemi ei sanonut Pääkallo.fi:lle juuta eikä jaata uransa jatkosta. Nyt huhut kuitenkin kertovat, että Toivoniemi olisi päättämässä upeaa uraansa.

Toivoniemen lopettaminen olisi SSV:lle kova paikka, sillä ilman kunnon maalivahtia laulajamanageri Kurre Westerlundin kasaaman joukkueen on turha haaveilla mestaruudesta.

Lopettamishuhua tukee myös se, että Pääkallo.fi:n korviin on kantautunut tieto, että SSV kosiskelee aktiivisesti Esport Oilersin huippumaalivahti Tomi Ikosta. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun SSV tavoittelee Ikosta.

Loistavan kauden torjunut Ikonen kuuluu myös miesten maajoukkuerinkiin. Ikonen on Happeen mestarivahti Eero Kososen ohella valtakunnan kuumimpia maalivahteja.

Ikonen kuitenkin tiettävästi pitää portteja auki myös ulkomaille, eikä jatko Espoossakaan ole poissuljettu.

Myös SSV:n kakkosvahtiosastolla saattaa tapahtua muutoksia. Halleilta kuuluneiden tietojen mukaan SSV:hen on siirtymässä Erän nuori liigatorjuja Santtu Strandberg.

Pääkallo.fi:n perinteinen pelaajasiirtoja listaava ja ennakoiva Huhumaa-palsta avataan miesten Salibandyliigan osalta tällä viikolla.

7 comments

  1. Vaikuttaa vahvasti, että SSV yrittää kalastella pelaajamarkkinoilta useampia vanhoja sotaratsuja, joilla parhaat päivät ovat jo takana. Konsepti toimi joskus aikaisemmin ja sillä voitettiin useita mestaruuksia, mutta salibandy on ottanut pitkiä harppauksia kohti urheilullisempaan suuntaan ja tulevaisuuden menestysjoukkueet ovat niitä, jotka panostavat urheilijan kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Pikavoittojen aika on ohi ja ostojoukkuella ei enää nostella kannua keväällä. SSV:n pitäisi muuttua ajan mukana tai kultakaudet ovat enää historian kirjoista luettavissa, kuten Jokereille kävi jääkiekossa.

  2. Mites onko Krogius mahdollinen miesten joukkueen uusi moke ?
    Vai mahtuuko vielä ensi kaudella A-junioreihin ?
    Halukkuutta ainakin löytynee, samoin Vartsikan Viikingin kirjaamaa kokonaisvaltaista urheilullisuutta.