Storvretan Hannes Öhman: ”Monesti ollaan oltu häviöllä ja noustu”

Storvreta joutui tänään toteamaan Falunin paremmakseen Ruotsin finaalissa lukemin 7-6 ja. Kokenut Storvreta ei ole tottunut häviämään näitä otteluita.

Ottelun jälkeen pressikäytävällä marssi vakavan oloisia miehiä. Yhtäkkiä yksi näistä miehistä korotti ääntään ja huusi ”Henke, nej!”. Mies oli lähes kaiken salibandyssa kokenut Hannes Öhman, ja hän huusi oikukkaana tunnetulle Henrik Stenbergille, joka oli loikkimassa pukusuojaan karkuun edessä odottavaa toimittajalaumaa.

– Pari erää oli aika paskoja. Jalat ja pallo ei oikein liikkuneet. Johdettiin kuitenkin ottelua vielä siinä ennen loppua. Pari paikkaa oli jatkoajallakin, mutta sitten pomppi omiin, kommentoi Öhman ottelun kulkua ja katsoi samalla tyhjyyteen.

Ottelu oli kuvauksen mukaisesti melkoisen erikoinen. Kaksi ensimmäistä erää näytti siltä, että Falun menee menojaan ja Storvretalla ei ole sanaa sanottavanaan. Kolmannessa erässä joukkue heräsi kuitenkin horroksestaan.

– En mä oikein tiedä. Monesti ollaan oltu häviöllä ja noustu. Ratkaisevat minuutit tuntuvat olevan meillä se mitä oikein odotetaan. Aloitettiin ihan hyvällä sykkeellä tänään, kommentoi Öhman ratkaisevia eroja Falunin hyväksi.

Storvreta on ollu tällä kaudella aiemmin ajoittaisia vaikeuksia ja varsinkin puolivälierissä peli ei tuntunut kulkevan ensimmäisissä otteluissa. Öhman ei kuitenkaan allekirjoita, että he olisivat ailahdelleet erityisen paljon kauden mittaan.

– Päästiin finaaliin. Kahdesta tavoitteesta toinen hoidettiin. Vähän semmoisia ylös ja alas ovat nämä kaudet aina kaikkinensa, että en sitä noin sanoisi, paalutti kokenut Öhman.

Öhmanin henkilökohtainen kausi oli vaikea loppua kohden. Pitkään pelannut 37-vuotias Öhman ei kuitenkaan halunnut kommentoida uransa jatkoa vielä.

– En ole vielä mitään päättänyt tai miettinyt. Tarkoitus oli pelata tämä peli loppuun ja miettiä noita asioita sitten tulevalla viikolla, kommentoi Öhman uransa jatkoa.