Tehotrio pitkästä aikaa yhdessä? – Maajoukkuehyökkääjä siirtymässä SSV:hen

Kari Koskelainen (numero 24) on palaamassa Sveitsistä koti-Suomeen. Kuva: Damian Keller

Kari Koskelainen (numero 24) on palaamassa Sveitsistä koti-Suomeen. Kuva: Damian Keller
Kari Koskelainen (numero 24) on palaamassa Sveitsistä koti-Suomeen. Kuva: Damian Keller

Tällä kaudella miesten Salibandyliigassa välieriin asti selviytynyt helsinkiläinen SSV on saamassa Pääkallo.fi:n tietojen mukaan kovan luokan vahvistuksen ensi kaudeksi.

Jo pitkään Sveitsin korkeimmalla tasolla salibandyn NLA-liigassa tahkonnut, tuoreimpaan maajoukkueryhmäänkin valittu hyökkääjä Kari Koskelainen on tiettävästi lähellä sopimusta SSV:n kanssa.

Aikoinaan Koskelainen muodosti Salibandyliigassa pelätyn hyökkäystrion TPS:ssä Markus Olkkosen ja Riku Kekkosen kanssa. Saattaa olla siis, että ensi kaudella kyseinen kolmikko nähdään pitkästä aikaa kaukalossa yhdessä.

Koskelainen on edustanut Sveitsissä Chur Unihockeytä ja Suomessa liigatasolla TPS:n lisäksi HIFK:ta. Hänellä on plakkarissaan myös maailmanmestaruus vuodelta 2008.

Kulunut kausi oli kokeneelle hyökkääjälle rikkonainen loukkaantumisen vuoksi, mutta aiemmilla kausilla häb on tehnyt Churissa tasaisen hyvää jälkeä niin pelkkien pisteiden kuin laajemmin peliesitystenkin puolesta.

Pääkallo.fi:n perinteinen siirtoja listaava ja ennakoiva Huhumaa-palsta avataan lähiaikoina.

8 comments

  1. Faktat kuntoon; tuhoisampi ko. kolmikko oli pelatessaa yhdessä IFK:ssa.

  2. Ketäs kuulu kyseiseen teho-trioon HIFK ajoilla? Sös sös vee alkaa vanhetumaan taas uudelleen? Siellä olis muutama potentiaalinen junnukin nousemassa mm. Mallu ”malle” ”malu” Mahlberg ja Heinistä ja kumppaneita.

  3. Ssv vahvistuisi pelkästään sillä kun järvi lähtis pois ja menisi vaikka pitämään flappi taulua valmentajalle. Ei nuo tuosta mihinkään peliä paranna jos peli perustuu joihinkin ikä miehiin. Kohta joukkue jo seniori osastoa!

  4. Kuulin luotettavasta lähteestä huhua, että Ssv on luovuttamassa paikkansa salibandyliigassa ja vaihtamassa ikämiesten sm-sarjaan. Pääsee papat pelaamaan ikäisiään ja tasoisiaan vastaan.

  5. Kettu ja Maku paukuttivat HIFKissä tosiaan samassa ketjussa pelatassaan n. 70 pinnaa mieheen kaudella 05-06.

  6. Helppohan sun on huudella kun ainoastaan yksi yhdyssanavirhe.