Valmentajavelho jättää mestarit – tehohyökkääjä palaamassa

Kuvat: Esa Jokinen

Kuvat: Esa Jokinen
Kuvat: Esa Jokinen

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan tuore kultajoukkue Happee menettää valmennustiimistään Jyri Korsmanin. Pelaajarintamalla on niin ikään tiedossa ainakin yksi menetys ja yksi todennäköinen vahvistus.

Korsmanilla oli iso rooli Happeen mestaruuden arkkitehtina. Hartiavoimin töitä paiskinut Korsman vastasi pitkälti Happeen fysiikka- ja taktiikkapuolesta. Korsman onkin kerännyt viime aikoina kovasti arvostusta lajipiireissä.

Korsman on suuntaamassa Jyväskylästä pääkaupunkiseudulle. Uusi seura on tiettävästi Tapanilan Erä.

Muut valmennustiimin jäsenet olivat päättyneellä kaudella päävalmentaja Seppo Pulkkinen ja apuvalmentaja Mikko Lehto. Molempien mahdollinen jatko ensi kauden osalta on vielä auki.

Pelaajapuolella Happeen joukkue muuttuu näillä näkymin vähän. Neljännessä ja ratkaisevassa finaalissa maalin tehnyt hyökkääjä Joonas Pylsy on tiettävästi suuntaamassa Happeesta Sveitsiin.

Taitava ja sähäkkä Peter Kotilainen puolestaan on Pääkallo.fi:n tietojen mukaan lähellä paluuta vanhaan seuraansa eli Happeeseen. Päättyneellä kaudella Peter Kotilainen edusti hopeajoukkue Classicia. Peter on nuorin Kotilaisen neljästä salibandyveljeksestä.

Pääkallo.fi:n perinteinen pelaajasiirtoja listaava ja ennakoiva Huhumaa-palsta avataan miesten Salibandyliigan osalta tällä viikolla.

14 comments

  1. Jyri Korsmannista saataisiin erittäin hyvä seuraava maajoukkue valmentaja ja taustalle pari kokenutta mj valmentajaa. Happeella erittäin hyvä mahdollisuus uusia mestaruus, joukkue ei muutu paljon. Peter Kotilainen pääsee kasvattaja seurassa omalle loistavalle tasolleen ja tekee varman paluun maajoukkueeseen.

  2. Korsman on nimenomaan loistava valmennustiimin jäsen, ei päävalmentaja. Ja tämä ei ole negatiivisessa mielessä sanottu. Paras mitä löytyy tiimin jäsenenä ja jos Erään menee niin loistava vahvistus ja melkoinen parannus Erän edustuksen viime kauden valmennustiimiin.

  3. Jos Pete tulee, niin kyllähän Herra voisi myös tulla takaisin. Ja Pasi valmennusportaaseen.

  4. Taitaapa olla niin, että kyllä Jyrin jättämiin saappaisiin pitäisi saada täytteeksi lajiosaaja. Vaikka muu tiimi jatkaisikin. Sepon ja Mikon rooli on toisenlainen, ei taktisen koutsaamisen puolella. Tuota kohtaa kannattaisi miettiä ja valmistella rauhassa. Olisiko muita vaihtoehtoja kuin aiemmin kokeiltujen kierrättäminen? Peter on hyvä vahvistus, josko reissu olisi hionut vähän luonteen särmiä….

  5. Peten pitäis vaan oppia pelaamaan, siis muullakin tavalla kuin ravaamalla ja koko ajan kanttia hakemalla! Ekalla kaudella jengi ei tiennyt, nyt osataan pelata pois…

  6. Omaankin silimään herran pellaaminen on näyttänut juuri tuolta. Yllätyksellisyys on puuttunut. Monasti olisi parempi kuin olisi laittanut kuulaa liikkeelle. Toki hyvä pellaaja on kyseessä.

  7. pieni vinkki liiton väelle. Ruotsi on aika kaukana miehissä juuri nyt. Ainut mahdollisuus millä ruotsin voi saada kiinni seuraaviin kisoihin on se, että Jyri Korsman tulisi maajoukkueen valmennukseen.

  8. Joskus yllätyksellisyyttä on pallon nopea toimittaminen maalille, mutta joo, taisi Pasi Kotilainenkin jossain finaaliennakossaan tuota pitkän hyökkäyksen kehittämistä ja kehittymistä sivuta.

  9. Siirto voi tehdä Petelle, ei ole missään vaiheessa ollut parhaimmillaan ceessä ja tuskin on itsekään tyytyväinen kolmoskentän tonttiin? Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, tällä hetkellä liian yksipuolinen ja ennalta arvattava pelaaja. Toivon todella kaverin monipuolistuvan pelaajana ja löytävän muitakin avuja, kuin kaikkien tiedossa olevan kantin.

  10. Kotilainen Peter, finaalisarjassa -5. Ainoastaan Paul Kotilainen sai huonomman tuloksen -6 tosta sarjasta.