Ruotsin Superliigan välierissä edetään tasatahtiin ja kun neljä ottelua on pelattu, niin tilanne molemmissa sarjoissa on 2-2. Finaaliin päästäkseen joukkueen tulee voittaa neljä ottelua.

AIK otti eilen dramaattiluontoisen voiton Storvretasta kotikentällään lukemin 7-5. Ottelu ratkesi kolmannen erän puolivälissä, kun vierasjoukkue otti kaksi jäähyä joiden aikana AIK tasoitti ja meni johtoon ottelussa. Varsinkin toinen jäähy aiheutti paljon porua.

AIK:n ratkaisijoina häärivät Kim Nilsson tehoin 2+1 sekä 5-5- ja 6-5-maaleista vastannut Patrik Hagberg. Nilsson on kerännyt kahdeksassa pudotuspeliottelussa tehot 14+10. Storvretan suomalaiset jäivät ilman pisteitä ottelussa.

Toisessa sarjassa Pixbo tasoitti ottelusarjan kotikentällään voittamalla Falunin lukemin 4-0. Falun jäi edellisen kerran maaleitta joulukuun 27. päivä 2009, joten ihan arkipäiväisestä tuloksesta ei voida puhua. Pisteiden valossa Pixbon ratkaisevin pelaaja oli ensimmäisessä erässä kahdesti osunut Lars-Göran Nilsson, sekä huippuvireessä porskuttava puolustaja Martin Östholm tehoin 1+1.