Video: Classic-Happee kaikki maalit – Vänttisen ilmaosumat ja Savinaisen unelmamaali

Tampereen Classic otti tänään ensimmäisen kiinnityksen miesten Salibandyliigan finaaleissa voittaessaan Jyväskylän Happeen Tampere Areenalla lukemin 7-3(1-0,3-3,3-0). Ensimmäinen ottelu antoi osviittaa siitä, että landefinaaleista on tulossa koko kansan viihdettä isolla V-kirjaimella.

Ottelun ensi erässä vielä tunnusteltiin, mutta toinen erä oli salibandydraamaa parhaimmillaan ja viimeisessä Classic meni lopullisesti menojaan. Ottelun osumista mainittavia ovat ainakin Lassi Vänttisen ilmaosumat, Kaapo Savinaisen unelmamaali, Otto Tikan hirmurannari ja Classicin kakkosvitjan kauniit sommitelmat. Koostella on huomioitu myös muita hyviä suorituksia maalien lisäksi.

2 comments

  1. Kaikkien junnujen kannattais ottaa mallia Johanssonista (tai Sami Koskesta). Vetohetkellä katseen ei pidä olla pallossa, vaan maalissa. Pylsy edustaa taas toista vaihtoehtoa, jossa katse on pallossa ja veto ammutaan vaistolla sinne missä maali oletettavasti on ja sinne missä maalivahti ei oletettavasti ole.

  2. …ajasta 5:30 eteenpäin on ihan tuurista kiinni, ettei Johanssonin finaalit jääneet yhteen otteluun. Pylsy ajaa ihan tarkoituksella ja edesvastuuttomasti kohti päätä.