Video: Maajoukkuetoveri syyttää ruotsalaistähteä filmaamisesta – ”Hän nousi samantien ylös kun he saivat ylivoiman”

?  Alla oleva video näyttää eilisen tilanteen uudesta kuvakulmasta. Kuva: Per Wiklund
Alla oleva video näyttää eilisessä ottelussa kuohuttaneen tilanteen uudesta kuvakulmasta. Kuva: Per Wiklund

Eilisen AIK-Stovreta -ottelun aikana erityistä huomiota herätti kolmannen erän puolivälissä vihelletty toinen jäähy, jossa Henrik Stenberg töytäisi kädellään AIK:n supertähteä Kim Nilssonia, joka jäi maahan makaamaan tuskissaan, mutta nousi pelatakseen ylivoimaa.

Ylivoiman aikana nähtiin ottelun ratkaisumaali. Stenberg itse kommentoi asiaa seuraavanlaisesti:

– Hän kaatui ja valitti, mutta nousi samantien ylös kun he saivat ylivoiman. Se oli todella surkeaa, kommentoi useinkin koiruuksista syytetty Stenberg UNT.se lle.

Stenberg ja Nilsson kuuluvat molemmat Ruotsin maajoukkueeseen. Stenberg moitti tuomareita myös kolmannen erän puolivälissä vihelletystä toisesta jäähystä. Storvretan valmennus ei halunnut kommentoida tilanteita.

Lähde. UNT.se, Innebandymagazinet

14 comments

  1. Laita youtubeen hakusanaksi 5+20 rike, sieltä tulee Lauantaina pelatun A:ässämin karsinnan ratkaisu, eka erä meneillään. Tuomari oli hiukka hukassa.

  2. Itsekin katson, että kyllähän rikkova pelaaja munakoukun iskee.

  3. Tyylikästä, erittäin tyylikästä käytöstä. Näillä saa kunnioitusta ja maininnan maailman parhaaksi.

  4. Huh nilsson kyl aivan huikee pelimies mut oli kyl filmii mukana..löikö sit henrik se vaikee sanoa..youtubes oleva kans samaa kastia jos löi selvästi ni oikea tuomio

  5. Toisaalta tollaiset pikku tökkimiset ja törmäilyt täysin yhtä ärsyttävää. Voisiko sanoa, että omaan nilkkaan kopsahti rotalle

  6. Nilssonilta filmi, mutta miksi Stenberg antoi edes mahdollisuuden sellaiseen? Aivan selvästi tekee moukkuliikkeen, jonka pelimies hyödyntää. Enemmän katsoisin tässä kuumakalle-Stenbergin suuntaan, kun syyllisiä haetaan.

  7. Kiviranta tyyppinen show, no niistä saa maksaa sitten kun kunniakoodin päälle ymmärtävä kaveri tulee vastaan,kuten tällä kaudella nähtiin liigassa. Hyppiminen olisi salibandysta kiellettävä.

  8. Siis on ok huitaista vastapelaajaa takaapäin munille? Ei hyvää päivää. Virhe oli siis joko tuomarin tai iskun kohteena olevan pelaajan, eikä missään nimessä rikkovan pelaajan.