Happee-hyökkääjä siirtyy Welhoihin – ”Maaleja odotetaan”

Kuva: SB Welhot

Kuva: SB Welhot
Kuva: SB Welhot

Eero Vepsäläinen, 21, siirtyy vuoden sopimuksella SB Welhojen miesten Divari-joukkueeseen. Vepsäläinen oli viime kaudella mukana Happeen liigakultaa voittaneessa miehistössä, mutta rooli jäi pieneksi. Vepsäläinen pelasi 11 runkosarjaottelua ja kaksi pudotuspeliä, mutta pistetili liigatasolla jäi vielä avaamatta.

Yksi suuri syy siirrolle olikin suurempaan pelilliseen rooliin pääseminen.

– Happeessa edellä pelipaikalleni on melko kovia kavereita ja rooli olisi varmasti ensi kaudellakin jäänyt pieneksi. Kuopio ja Divari olivat hyviä vaihtoehtoja, koska uskon saavani vastuullisen roolin ja sitä kautta kehitykseni pelaajana jatkuu, Vepsäläinen kertoo siirtonsa syitä.

Kuopio oli Vepsäläiselle helppo vaihtoehto, sillä hän on KSS:n kasvatteja ja syntynyt kaupungissa. Hän ehti edustaa kuopiolaisjoukkuetta A-nuorten SM-sarjassa ennen muuttoaan Jyväskylään 17-vuotiaana.

– Joukkue oli jo entuudestaan tuttu, joten helppo on ollut päästä mukaan porukkaan. Tekemisen meininki näkyy. Ensi kauden ainoa tavoite on nousta liigaan ja parantaa penkkitulosta, Vepsäläinen veistelee.

Valmennus odottaa Vepsäläiseltä nimenomaan tehoja hyökkäyspäässä ja esimerkkiä päivittäisessä harjoittelussa.

– Vepsä oli viime vuonna hyvässä koulussa Happeen mukana ja pienestä roolista huolimatta hänellä on sieltä valtavasti sellaista kokemusta, jota hän ja me pystymme hyödyntämään. Lisäksi pörssipotentiaalia on olemassa. Eiköhän sekä Vepsä että valmennus odota kentällä joukkuetta auttavia maaleja, Welhojen valmentaja Jani Lipsanen kertoo.

Kaudella 2012-2013 Vepsäläinen teki A-nuorten SM-sarjassa Happeen paidassa 21 runkosarjaotteluun tehot 26+13.

Pääkallo.fi:n siirtoja seuraavat Huhumaa-palstat:

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

4 comments

  1. A-nuorten SM-kultaakin taitaa muutamat kappaleet löytyä kaverilta.

  2. Tässä on kyllä koko vuoden 2014 sykähdyttävin, paras ja tärkein uutinen!