Happeen miesten ja naisten joukkueet alkavat muotoutua – kapteeni Kaukolle elinikäinen sopimus

Happee kohtaa sunnuntaina Indiansin. Kuva: Mika Hilska

Petri Kauko (kesk.) on ikuinen hirvipaita. Kuva: Mika Hilska
Petri Kauko (kesk.) on ikuinen hirvipaita. Kuva: Mika Hilska

Jyväskylän Happee on julkaissut ensimmäisen kasan jatkosopimuksia niin miesten kuin naistenkin joukkueen osalta. Miesten kapteeni Petri Kauko jatkaa Happeen riveissä uransa loppuun elinikäisellä sopimuksella.

17. kautensa syksyllä hirvipaidassa aloittavan Kaukon lisäksi 15 muutakin Suomen mestaria jatkaa Happeessa myös tulevalla kaudella. Listasta puuttuvat Joonas Pylsyn, Janne Kainulaisen sekä Johannes Jokisen nimet. Pylsy ja Kainulainen ovat matkalla Sveitsiin, ja kuten Pääkallo.fi aiemmin uutisoi, Jokisen suunta on Nokian KrP.

Ratkaisupelaajista listalta puuttuvat myös maajoukkuepelaajat Eero Kosonen, Veli-Matti Hynynen sekä Juuso Heikkinen, mutta kaikki ovat näillä näkymin jatkamassa uraansa Jyväskylässä.

Päävalmentaja Seppo Pulkkinen on tyytyväinen sopimustilanteeseen.

– Tässä on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Muutama jatkosopimus on nimeä vaille valmis, ja uusia vahvistuksia on varmasti vielä tulossa, Pulkkinen toteaa Happeen kotisivuilla.

Naisten joukkue vahvistumassa

Naisten puolella Happee julkaisi nyt 9 pelaajan listan, joista merkittävimmät jatkajat ovat maajoukkueessakin pelanneet Jenni Timonen ja Viivi Laitinen. OLS:n luovuttua paikasta liigassa muutama pelaaja on suuntaamassa Jyväskylään vahvistamaan Happeeta, ja muutaman vuoden tauon pelaamisesta pitänyt entinen maajoukkuepelaaja Kaisa Malmberg on tekemässä paluuta liigakentille.

Kun vielä tiettävästi myös viime kauden joukkueesta miltei kaikki ovat jatkamssa, pronssia OLS:n nenän edestä keväällä napannut Hirvittäret tulee olemaan viime kautta vahvempi joukkue. Valmennuksessa jatkaa Timo Välimaan tiimi vahvistettuna uudella nimellä Mika Saastamoisella.

Lue lisää miesten ja naisten tilanteesta Happeen sivuilta.

Pääkallo.fi:n siirtoja seuraavat Huhumaa-palstat:

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

2 comments