Hopeajoukkueelle kovia vahvistuksia – Kauppila ja Suomela Classicin riveihin

Salla Suomela taituroi ensi kaudella Tampereen Classicin riveissä. Kuva: Jari Turunen

Salla Suomela taituroi ensi kaudella Tampereen Classicin riveissä. Kuva: Jari Turunen
Salla Suomela taituroi ensi kaudella Tampereen Classicin riveissä. Kuva: Jari Turunen

Tampereen Classicin naisten Salibandyliigajoukkue vahvistuu entisestään ensi kaudella ja hopeajoukkue on solminut sopimukset OLS:ssa viime kaudella pelanneiden Kristiina Kauppilan ja Salla Suomelan kanssa. Kauppila kuuluu naisten maajoukkueeseen ja Suomela on osoitellut taitojaan nuorten maajoukkueen riveissä.

Kauppila, 22, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata viisi kautta naisten Salibandyliigassa tehoin 62+84=146. Laitahyökkääjä oli mukana myös viime joulukuussa pelatuissa naisten MM-kisoissa, jossa naisten maajoukkue saavutti hopeaa.

Suomela, 19, on pelannut kolme kautta naisten Salibandyliigaa tehoin 25+15=40. ”Super-Sallaksi” ristitty taitava sentteri nousi suuren yleisön tietoisuuteen tehtyään nuorten maaottelussa kauniin rankkarimaalin.

OLS luopui kauden päätteksi sarjapaikastaan ja Pääkallo.fi:n tietojen mukaan pelaajavirta vie Tampereen lisäksi ainakin Jyväskylään ja Kajaaniin.

Uutinen Classicin sivuilla

Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

13 comments

  1. Ei muuten varmasti Classic maksa mitään tytöille, ei naisten salibandyliigassa. Maximissaan verottomia kulukorvauksia tähtipelaajille.

  2. Tytöt joutuivat olssissa maksamaan pelaamisesta ja familyssä saavat samaa liksaa kuin olssin miehet… näin niitä hommia hoidetaan 🙂

  3. Onnitelut classicille hyvistä hankinnoista, mut kyllä se rahantulo on kun hankkivat itselleen työpaikat treelta. Ja pahoittelut edelleen penkin päähän jääneille omille junioreille.

  4. Ei jumalauta ei liiga joukkueiden tarkoitus olla mitään hyväntekeväisyys järjestöjä junnuille, korkeimmalle tasolle paikka pitää AINA ansaita iästä riippumatta!!

  5. Ei ne omat junnut voi minnekään edetä jos joukkue täytetään maajoukkuetason pelaajilla. Kynnys ilman pelikokemusta olla maajoukkuepelaajaa parempi on melkoinen. Mutta niin siellä vain kiltisti istutaan penkillä Oxdogin huppari päällä kaudesta toiseen. Tää on raakaa tää huippu-urheilu. Ei tästä voi Classicia syyttää, mutta jotenkin näkisin että pelaajien tulisi ymmärtää hakea vauhtia muualta. Penkiltä ei ne pelilliset taidot kehity.

  6. Ei kehity ei penkiltä ja nimenomaan pienempien seurojen kautta, samallahan nousee niiden taso ja eikös liigankin taso? Farmi toimintaa lisää ja säädökset järkeviksi, niin ettei tarvii tammikuussa päättää joukkuetta!

  7. Hei. Samassa kaupungissa olevat liiga seurat tre ja hki (naisten) tehkää yhteistyötä antakaa pelaajia lainalle toisiin seuroihin tulee peliaikaa ja tapahtuu kehitystä. Menee naissalibandy edes joskus eteenpäin ja sarja alkais tasottuun.

  8. Sama laulu, itketään kun toiset rahalla saa sitä ja tätä! Tää laji ammattimaistuu koko ajan. Ei vielä koske kai naisia.
    Hyvä meininki, jatkukoon.

  9. Rahallako naisten sarjassa pelaajia hankitaan?
    Tuskin.
    Luulisin, että työ ja opiskelu ohjaa pelaajia amatöörisarjoissa, sen jälkeen tulee seuravalinta ja pelaajaura.

    Ja sitten joskus 2050, jos/kun pelaajia hankitaan rahalla ja pelataan ammattilaissarjaa, niin so what! Kateelliset inisee.
    Eipä moni valita vaikkapa Euroopan jalkapallossakaan. Ja jos valittaa, ei se paljon auta.

  10. Naisten sarjoissa myös pelaajien seurustelusuhteet vaikuttavat erittäin paljon uran valintoihin. Tästä syystä näkee välillä hyvinkin outoja seurasiirtoja.

  11. Siirtyvätkö Classiciin vai toiseen seuraan Oulussa? Oliko tämä huhu vai uutinen?