Indiansin valmennustiimiin vahvistusta Tiikereistä

Stefan Korhonen.

Kuva: Westend Indians
Kuva: Westend Indians

Seurahistorian toiseen salibandyliigakauteen valmistautuva Westend Indians on vahvistanut valmennustiimiään. Päävalmentaja Mikko Laurikaisen valmennustiimiin liittyivät lajivalmentajat Stefan Korhonen ja Jussi Huovinen. Indiansin fysiikkavalmentajana jatkaa Timo Lumivaara ja pelaajien lihashuollosta ja yksilöllisestä kuntoutuksesta vastaavat viime kauden tapaan Antti Lepola ja Tony Leven.

Seuran tiedotteen mukaan Indians panostaa vahvasti henkilökohtaiseen valmentamiseen ja pelaajat saavat yksilöllistä ohjausta kesäharjoittelusta alkaen. Valmennus- ja kuntoutuspuoli tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta pelaajille mahdollistetaan oikeanlainen harjoittelu läpi kesän sekä sarjakauden aikana.

Stefan Korhonen.
Stefan Korhonen.

Stefan Korhonen, 36, liittyy Indiansin valmennukseen Tikkurilan Tiikereistä. Kolme edellistä kautta Tiikereissä valmentanut Korhonen on pelaajaurallaan edustanut Salibandyliigassa SSV:tä ja AC HaKia sekä pelannut miesten divaria Tiikereissä ja Indiansissa.

Pelaajauran päätyttyä Korhonen on panostanut määrätietoisesti valmentamiseen ja viime kaudelta suoritettuna on ylin Salibandyliiton valmentajakoulutus (HVK). Liittyminen pääsarjatason joukkueen valmennustiimiin oli Korhosen tavoitteissa muutaman vuoden sisällä, mutta neuvottelut Indiansin kanssa toivat paikan liigajoukkueen valmennustiimiin jo tässä vaiheessa.

– Oma valmentaminen ja valmentajana kehittyminen on ollut alusta asti tavoitteellista. On tarkoitus panostaa valmentamiseen täysillä ja olisi hienoa, jos tulevaisuudessa tästä voisi tehdä toisen ammatin itselle. Tärkein asia on kuitenkin, että perhe on tyytyväinen ja siellä ei jouduta liian koville, kertoo Korhonen.

Lisää aiheesta Indiansin kotisivuilla.

3 comments