Karjalainen: Kohuttua SC Kareliaa ei tule

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Antti Ruokonen
Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Sanomalehti Karjalaisen verkkosivujen mukaan joensuulaisen salibandypersoonan Antti Ruokosen kohulla perustama SC Karelia ei lähde sittenkään pelaamaan ensi kaudella mitään sarjaa. SC Karelia on herättänyt Pääkallo.fi:nkin kommenttiosastolla suuria tunteita.

Ruokosella oli ”huoli alueen juniorien kansallisesta kilpailukyvystä”, minkä takia suunnitelma uudesta seurasta syntyi. SC Karelian oli tarkoitus nostaa A-nuoret 1. divisioonasta SM-tasolle ja luoda yhteinen maakunnan akatemiajoukkue tuleviksi vuosiksi.

Lopulta Joensuun salibandypiireissä saatiin ainakin jonkinlainen rauha maahan ja Josba Ja Leba ryhtyivät tekemään tiiviimpää yhteistyötä. Samassa Ruokonenkin koki, ettei uudelle seuralle ole tarvetta. Jatkossa Josballa ja Leballa on yhteiset juniorit A-C-junioreissa.

Päättyneellä kaudella Josban B-juniorit komeasti finaaleihin luotsannut Ruokonen valmentaa ensi kaudella Josban A-nuoria. Lisäksi Ruokonen on mukana Josba Akatemian valmennuksessa kakkosdivarissa.

Karjalaisen alkuperäinen juttu aiheesta.

2 comments

  1. Ei mitään katu-uskottavuutta tämän jälkeen. Onnetonta puuhastelua. Voi voi.

  2. Häh? Ruokonenhan sai mitä halusi, yhteistyötä LeBan ja Josban välille. Uusi seura olisi turvannut että porukka pysyy yhdessä joukkueessa/seurassa. Nyt sitä ei tarvita koska seurat tulevat mitä ilmeisimmin toimeen ilmankin. Suurin osa hopeajunnuista jatkanee Josban a-pojissa ja pelaavat sitten Josba Akatemiassa/LeBassa/Coach Teamissa ym. rinnakkaisedustuksen turvin. Liekö tässä sitten viimeinen sana, sitä en tosiaankaan tiedä…