Liigapäällikkö kommentoi OLS:n outoa tilannetta – mistä korvaaja liigaan?

Jyrki Paajanen kommentoi Pääkallo.fi:lle oululaisten seurojen tilannetta. Arkistokuva: Salibandyliiga

Jyrki Paajanen kommentoi Pääkallo.fi:lle oululaisten seurojen tilannetta. Arkistokuva: Salibandyliiga
Jyrki Paajanen kommentoi Pääkallo.fi:lle oululaisten seurojen tilannetta. Arkistokuva: Salibandyliiga

Torstaina mediassa levisi tieto siitä, ettei Oulun Luistinseura osallistuisi naisten Salibandyliigaan kaudella 2014-2015. Myöskään aiemmin huhuissa ollut pelaaminen OFBC:n alaisena ei ole toteutumassa. Pääkallo.fi tavoitti asian tiimoilta liigapäällikkö Jyrki Paajasen.

Mikä on virallinen tieto OLS:n naisten joukkueen tilanteesta?
– OLS on ilmoittanut tänään meille, ettei se aio osallistua naisten Salibandyliigaan ensi kaudella. He eivät myöskään hae paikkaa OFBC:lle.

Voitko valottaa, miksi tähän päädyttiin?
– Perusteluiden kertominen jää OLS:n tehtäväksi, eikä liitto voi niitä valitettavasti kommentoida. Syitä on varmasti monia.

Mikä joukkue korvaa OLS:n ensi kaudella naisten liigassa?

– Olemme kartoittaneet eri vaihtoehtoja ja olleet yhteydessä seuroihin jo aiemmin viikolla, ja nyt olemme vielä tiiviimmässä kontaktissa heihin. Järjestyksen mukaisesti ensimmäiset korvaajat voisivat olla joko O2-Jyväskylä tai Hämeenlinnan Steelers.

Vielä viimeisenä kysymyksenä: voitteko vahvistaa tiedot oululaisen SS Rankkojen Ankkojen kohtalosta?
– Kyllä, liittohallitus hyväksyi tällä viikolla Rankkojen Ankkojen sarjapaikan siirtohakemuksen. Heidän ensi kauden miesten Divari-paikan saa Limingan Niittomiehet, ja samalla 12 pelaajaa SSRA:sta siirtyy Liminkaan.

25 comments

  1. Paikka supistaa liigaa ja tasoittaa sarjaa? Ensi kausi 11:llä joukkueella, seuraavaksi kaudeksi 10.

  2. Samaa mieltä. Mut joukkue määrä 8. Ja kolminkertainen sarja, muuten tulee huonoista treeneistä käyviä pelejä . Niinkun viime vuonna tapahtui liian monta kertaa. Ja kysely pystyyn liiga valmentajilta.

  3. Naissäbä on puulaakipalloa. Koittavat tasa-arvon nimissä sekoilla tuossakin mukana, vaikka ei siitä mitään tule. Olssinkin pistivät pirstaleiksi, kun alkoivat itse touhuamaan. Olisivat antaneet vaan miesten johtaa, niin kuin kuuluukin ja niin on aina ollut. Ja hyvin on systeemit pyörineet…

  4. Kyllä on taas asiantuntijat paikalla… Liigan taso ei nouse kuin sillä,että juniori työ saadaan kuntoon! Siihen olemassa olevat konseptit on loistavia ja tulokset näkyy ruoho tasolla jo nyt! Liiga paranee ja kovenee kun aikaa kuluu. Se,että sielä nyt joka vuosi on 1-4 heittopussia ja nyt vain kaksi mestaruudesta taistelevaa joukkuetta ei muutu vaikka sarjassa olisi 8 joukkuetta! Classic ja proo ja myös liitto voisi miettiä mitä hyvää on siinä,että kaksi jengiä imuroi kaikki hyvät ja potenttiaaliset pelaajat itselle vaikka peliaikaa ei pystytä antamaan. Muissa liiga porukoissa olisi tarjolla ykkös kakkos kentän pelipaikkoja,mutta eii kun esim. Proon taustat käyttää maajoukkue valintoja aseena niin nuorilta jää peliaika kortille. Nämä tulevaisuuden huiput Istuu penkillä,mutta kauden päätteeks mitalli kaulaan ja torille. Missä on pelaajan seura sydän?? Kyllä muut seurat tulee takaa se vaan kestää ja naisten pelaaminen ei ole puuhastelua! Käykää kattomassa niitä pelejä! Hyvän kokonen sarja ja toivottavasti tilalle tulee nälkäinen joukkue tilalle!

  5. Täälläkin tämä Ceepee trollaa! Mene poika kotiin kasvamaan. Jos saat isona tyttöystävän niin tulee naisetkin tutuksi.

  6. Eikös Pron valmentaja valittu vasta nyt MJ valmentajaksi?

    Jos huippupelaaja tulee kysymään Classicilta tai Prolta, että pääseekö joukkueeseen, niin pitäiskö sanoa, että ei tietenkään, Menkää muihin joukkueisiin?
    Ei ymmärrä?

  7. Niinpä sanoinkin kaksi pointtia pelaajien seura sydän= uskollisuus! Toisena Nuorten pelaajien hakeminen ja soittaminen ilman,että soitetaan joukkueiden valmentajille. Eettiset säännöt käyppä lukemassa.myös tyyli mitä proo käyttää on hyvän maun toisella laidalla. Tytöille vedetään sellaset liirum laarumit ja suurin ase on,että et muuten pääse majuun! Ja kyllä sielä virtanen on ollu kauan! Nyt on myös Kode!

  8. Tuosta nuorilta jää peliaika kortille Prossa kuulostaa vähän hassulta. Wickman 94 syntynyt 40o 96 P My Kippilä 96 syntynyt 41o 71P Ella Sundström 97 syntynyt 38o 43P Silja Eskelinen 93 syntynyt 38o 40P Ina Leminen 96 syntynyt 35o 31P Laura Manninen 93 syntynyt 40o 31P Bianca Boman 96 syntynyt 28o 16P Emma Hartwall syntynyt 95 29o 12P Emili Kumpuniemi 95 syntynyt 32o 7P Mirva Laitinen syntynyt 93 26o 7P
    Ja taisihan siellä pyörähtää muutama muukin nuori pelaaja.
    87 syntyneitä tai vanhempia taitaa olla 3 tai 4? Eli luulisi peliaikaa nuorille löytyvän.
    Classicilla taitaa ennen 90-lukua syntyneitä olla noin 12-14? Että kyllä sielläkin junnuille riittää/alkaa riittämän peliaikaa.
    Ei sitä urheilujoukketa nyt kuitenkaan kannata aina kasata pelkistä junnuista vaikka kehitystähän siinä tulisi. Vai pitäisikö ne huipulle nousseet entiset junnut aina heivata uusien tieltä?
    Ja eikä kai siitä haittaa ole jos pääsee kokeneiden pelaajien suojissa tekemään läpimurtoa oppien samalla, ettei tarvitse junnuikäisenä kannatella koko liigajoukkuetta.

  9. Niin moniko noista on proon kasvattia?? ja kuinka monta sielä istuu noiden lisäksi penkillä tai pelaa vain b-tyttöjen pelejä, kun rahkeet riittäisi hyvin liiga peleihin! Siitä on kyse tottakai jos kaikki marjat poimitaan niin kyllä siitä saa todella kauniin kakun,mutta mitäs ne muut jotka siihen ei mahdu. Silti luvattu on vaikka mitä.

  10. ”Niin moniko noista on proon kasvattia?? ja kuinka monta sielä istuu noiden lisäksi penkillä tai pelaa vain b-tyttöjen pelejä, kun rahkeet riittäisi hyvin liiga peleihin! Siitä on kyse tottakai jos kaikki marjat poimitaan niin kyllä siitä saa todella kauniin kakun,mutta mitäs ne muut jotka siihen ei mahdu. Silti luvattu on vaikka mitä.”

    Jos on luvattu jotain, mutta lupauksia ei pidetä niin eikö se kannata kurkkia exit-kylttien suuntaan? Mitä peliaikaan tulee niin naisten liiga on paras sarja ja siellä tulee parhaimpien pelaajien pelata. Ilmeisesti valmentajan mielestä penkin päässä istuvat ovat huonompia kuin pelaavat. Tämä on ihan oikein kun puhutaan parhaasta tasosta. Sen kanssa on elettävä tai vauhtia on haettava joko toisista liigajoukkueista tai alemmista sarjoista. Deal with it… Eri asia jos sosiaalipalloa harrastetaan nuoremmissa junioreissa tai alasarjoissa. Se kuka on mistäkin seurasta ei voi olla peruste peliajalle yksittäisessä pelissä, mutta seurajohto voi toki pelaajahankintavaiheessa tehdä valmentajalle selväksi ajetaanko omia junnuja sisään vai pelataanko muukalaislegioonalla. Kuka pelaaja oikeasti haluaa peliaikaa sillä perusteella että sattuu pelaamaan kasvattajaseurassaan vaikka penkin päässä istuisi parempi pelaaja?

  11. Näinhän se aina menee… Menestyjiä yritetään horjuttaa kommenttipalstoilla

  12. Naissalibandy ei kohene muuten kuin panostamalla juniori-ikäisiin. Riittävästi massaa nuorimpiin ikäluokkiin, niin sieltä pikku hiljaa kehittyy uusia liigapelureita ja pelaajamäärä kasvaa ylipäänsä ylempiin junnuikäluokkiin ja naisiin. Ei tähän naissalibandyn surkeaan tilaan muuta poppakonstia ole. Liiton pitäisi panostaa entistä enemmän lajin markkinointiin tytöille ja auttaa näin seuroja tyttöpelaajien mukaan saamisessa.

    Mitä tulee noihin Rankkoihin Ankkoihin niin touhu on naurettavaa liiton taholta. Jos ei pysty ottamaan sarjapaikkaan vastaan (tietää sen jo karsintavaiheessa ja on siitä ilmoittanutkin liittoon), niin sääntö pitäisi olla, että joutuu luovuttamaan eikä olisi sallittua siirtää keinotekoisesti sarjapaikkaa joukkueelle, joka ei pelillisesti ole ollut lähelläkään nousua. Monikohan noista ”siirtyvistä” Ankkojen pelaajista lopulta pelaa uudessa joukkueessa????

  13. …kertoo, että Tepsikin luopuu Nliigan paikastaan, on tää ihme hommaa näillä yleisseuroilla, Seriffeillä uuden tulemisen paikka?

  14. Mahtavaaa draamaa tarjolla viihteeksi asiassa, jossa ei kuulu olla viihdettä eikä draamaakaan. Naiset puikoissa…

  15. Ceepee: suurimmat skandaalit ja sotkut urheilussa ovat lähes kaikki olleet miesten aiheuttamia. Esim. sopupelit ja doping-skandaalit. Ei silti kukaan huutele että ”äijät puikoissa”. Älä viitsi tuoda seksismiäsi tänne.

  16. Naisetkin douppaisivat tai sopupelaisivat jos vain osaisivat. Eivät vaan osaa sitäkään hommaa. Muuta eivät osaa kuin räpeltää joka paikassa ja turmella kaiken oikean urheilun naurettavalla piirileikkimisellään mihin vain osallistuvat.

  17. ”Kyllä, liittohallitus hyväksyi tällä viikolla Rankkojen Ankkojen sarjapaikan siirtohakemuksen. Heidän ensi kauden miesten Divari-paikan saa Limingan Niittomiehet, ja samalla 12 pelaajaa SSRA:sta siirtyy Liminkaan. ”

    Hieno päätös tämä, että Ankat sai valitan divariin nousijan ja se sattui LNM:n kohdalle. Tällä kaudella Ankat sai harvoin edes 12 pelaajaa kokoonpanoon. Nyt Divaripaikasta luovuttiin, koska ei pystytä sitoutumaan. Nyt sitten pystytäänkin, mutta eri seurassa? Mielenkiintoinen nähdä millaisia ”haamupelaajia” sieltä nyt sitten siirtyy. Itse sanoisin, että ensi kaudella on oikeasti pari-kolme Ankkojen miestä Limingassa.

    Vain salibandyssä tämmöisiä casejä.

  18. Onhan naisten ja miesten urheilussa eroja mutta se ei meinaa sitä että naiset ei osaa mitään urheilua. Ja eikös miehet sitten ikinä mitään sähellä tai epäonnistu??? Ja ihmisillä on hiukan eri käsitys piirileikeistä kuin sinulla, taisit itse leikkiä piirileikkejäsi vähän turhan kauan kun selkeästi suurin osa (niistä onnekaista) naisista on antanut sinulle pakit jotka ovat joskus sulle erehtyneet puhumaan tai ainakin kaikki urheilua harrastavat, joten mitäpä jos painuisit suohon tästä keskustelusta ja samantien hommaisit jotain parempaa tekemistä kuin naisurheilun haukkumisen!

  19. Helvetinmoista räpellystä ja säälittävää päätöntä vipellystä ympäri kenttää ja kaikki kulkee palloa seuraten 10 hengen nipussa. Peliaikakin jaetaan siivouskomerossa valkalle pyllistämällä, eikä pelillisillä edellytyksillä. Siitä on naisten kaikki pallopelit tehty. Ei mitään tekemistä urheilun kanssa, ei urheilullista harjoittelua, ei pelikäsitystä, ei soponsoreita (kukaan ei sponsoroi riitelijöitä). Maksavat katsojatkin karttavat, pelejä katsomassa vai sukulaiset ja poikaystävät ( tosin useinmiten tyttöystävät)

  20. Näitä seppoja on kaikilla keskustelupalstoilla. Provoovat milloin mistäkin ja kun kukaan ei enää vastaa, niin vaihtavat toiseen kekusteluun. Seppo näyttäisi olevan ihan perusluonnevikanen. Onnettomimpia on itseään kehuvat, pääsenkö mukaan kun hauis on 40 cm paksu ja teen 100 punnerrusta -tyypit.
    Tsemppiä vaan sepolle avautumisista :DDDD

  21. Toivottavasti cepee pidät hauskaa poikaystäväsi kanssa sohvalla, paitsi ainiin! Unohin! Eihän sulla ookkaan varaa sohvaan! Mitäpäs jos vaan menisit takaisin kotoisaan viemäriisi ja pysyisit siellä. On tainnut itselläsi kateus iskeä naisia kohtaan kun on heistä tullut parempia urheilijoita kuin sinusta? 😀 taitaapa ottaa päähän ja kovaa kun et muuta tekemistä keksi kuin naisten haukkumisen tällä sivulla 😀 onhan se mukavaa varmasti silloin kun ei muuta jaksa tehdä.