Peter Kotilaisen paluu Jyväskylään varmistunut

Peter Kotilainen ja pelimiehen peliote. Kuva: Esa Jokinen

Peter Kotilainen ja pelimiehen peliote. Kuva: Esa Jokinen
Peter Kotilainen ja pelimiehen peliote. Kuva: Esa Jokinen

Jo pitkään kulisseissa huhuiltu Peter Kotilaisen siirto takaisin Classicista Happeeseen on Pääkallo.fi:n tietojen mukaan varmistunut. Happee ei ole vielä sopimusta julkistanut, mutta tiettävästi siirto on vain muodollisuuksia vailla.

Lisävarmistusta Kotilaisen siirrosta saatiin viime viikolla, kun hopeajoukkue Classic julkisti ensi kauden ryhmänsä, eikä vauhtilaiturin nimeä näkynyt listassa. Tämän vuoden syyskuussa 20 vuotta täyttävä Peter Kotilainen ehti pelata Classicissa vain kauden.

Classiciin jää kuitenkin Paul Kotilainen. Mestarijoukkue Happeessa puolestaan pelaa ensi kaudella Peterin lisäksi Panu Kotilainen.

Peter Kotilainen keräsi päättyneellä kaudella 24 runkosarjaottelussa tehot 33+13=46. Pudotuspeleissä 12 ottelussa syntyi tehot 7+4=11.

Pääkallo.fi:n siirtoja seuraavat Huhumaa-palstat:

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

10 comments

  1. Kotilaisen kupla puhkesi ja pelkkä kantti ei enää riitännyt. Jos saan jostain hommattua pelisilmän ja edes pienen palan peliälyä, niin voi olla mahdollisuuksia nousta tähtipelaajien joukkoon.

  2. Ensin Jami Manninen kolmoskentän pakkina Classicissa ja nyt Peter Kotilainen kolmoskentän laiturina. Ja ykkösessä surffailee samaan aikaan väsyneitä Vänttisiä. Joku syy siihen on, että mestaruuspokaali kiertää vuodesta toiseen Classicin vaikka on rahalla hankitaan ykköskentän heppuja kolmoskenttään asti.

  3. Classicin kupla puhkesi täysin oikeassa, lisäksi maksava yleisö karttaa lisääntyvässä määrin Clasun pelejä

  4. Valitettavasti se on nähty, että Classicin mestaruuspokaalin puuttuminen kulminoituu aina samaan asiaan.

    Ostellaan ketä sattuu, ja ei mietitä roolitusta.
    Vänttinen, Savo ja kumppanit ykköseen ja loput sit mihin mahtuuvat. Minä en usko siihen, että runkosarjassa loistaneet Luukko, Vänttinen ja Leikkanen toisivat Classicille pokaalin.
    Tietyillä pelaajilla on liian iso rooli joukkueessa. Roolin saatuaan ovat useaan kertaan ratkaisupeleissä murtuneet.

    Pidin todella paljon Classicin kentästä Savonen, Salo, Kulmala, Piha ja Johansson. Siinä on mielestäni roolit aika hyvin kohdallaan. Puolustaminen vähän ontuu, mutta Classicille niin tyypillistä. Uskon korjaantuvan, kun saavat vielä kauden tai pari aikaa.

    Classicille tekisi hyvää, jos Vänttinen lähtisi Sveitsiin ja Savolainen lopettaisi tai siirtyisi muualle.

    Peter on ensi kaudella pipön top-3 ja nostelee ainakin 2 kannua.

  5. Tää kaveri luettu tarkkaan, kantti tai maalintakaa syöttö tolpanjuureen. Nää on niin nähty, ei pysty pitkiin hyökkäyksiin, maajoukkuessa ei mitään käyttöö.

  6. Unohtu, tarjottiin paikkaa 1 kentäst. Jos ei pysty palloo liikuttaan niin moro. Vänttisen kanssa turha mies. Kolmos kenttä oikee osoite. Kokeiltiin kakkosessakin, sitä reikäpalloo vaan pitäis lainata!

  7. Totuus aivan pihalla, tämä kaveri on tuleva maajoukkueen maalinsylkijä, niitä siellä ei tällä hetkellä ole tarpeeksi niissä kovissa peleissä. Nämä kaverit jotka nakuttaa helpoissa, ratkenneissa liigapeleissä ennätyksiä, ei tahdo saada kovissa peleissä mitään aikaiseksi.