Steelersille kova paluumuuttaja Sveitsistä

Miesten Divari-joukkue Steelers on julkistanut tukun pelaajasopimuksia. Kovin uusista sopimuspelaajista on Sveitsistä Suomeen palaava Timo Johansson.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan myös liigajoukkue Nokian KrP kosiskeli aktiivisesti Johanssonia, mutta hyökkääjä päätyi lopulta valitsemaan Steelersin.

Johanssonin lisäksi Steelersia edustavat ensi kaudella Miiro Maunula sekä hyökkääjä Nico Jonaeson.

Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen on erittäin tyytyväinen vahvistuksiin.

– No, ensinnäkin tietysti hienoa saada paluumuuttajat Miiro ja Tintti Timo Johansson takaisin. Nicosta olen kuullut paljon hyvää ikäluokkavalmentajilta ja seuravalmentajilta ympäri suomea, Järvinen sanoo ja jatkaa:

– Nämä herrat halusivat itse tulla juuri Steelersiin, mikä ilahduttaa. Heidän mukanaan tulee lisää ratkaisuvoimaa ja energiaa ja sitä kautta pelinopeutta. Mukaan saatiin kolme pelaajaa, jotka ovat menossa urallaan eteenpäin ja haluavat kehittyä. Se on ratkaisevan tärkeää.

Johansson pelasi viime kauden Sveitsin Zurich Grasshoppersin riveissä. Rikkonaisella, mutta nousujohteisella kaudella Johansson saavutti Grasshoppersin riveissä NLA:n välieräpaikan sekä Sveitsin cupissa mestaruuden. Salibandyliigassa Johansson on aiempina vuosina edustanut Nokian Krp:tä sekä Steelersin edeltäjää, Hämeenlinnan FT Trackersiä.

Maunula puolestaan on aiemmin pelannut Salibandyliigaa FT Trackersin riveissä yhden kauden sekä kaksi kautta Divaria Steelersin paidassa. Viime kauden juoksuvoimainen laituri edusti kasvattajaseuraansa Lammin LaSB:a.

Seuran sivujen mukaan Steelersin ensi kauden joukkue rakentuu hyvää vauhtia. Koossa on 17 pelaajasopimusta aikuisten kanssa sekä seitsemän juniorisopimusta. Neuvotteluja käydään paraikaa useiden pelaajien kanssa.

Lisää aiheesta Steelersin sivuilla. Seuran uutisessa on tarjolla muun muassa Johanssonin ja Maunulan kommentteja.

6 comments

  1. En tiedä Gille mitä lajia tai sarjaa sä oot seurannu? Onhan Timo tuohon sarjaan ERITTÄIN kova vahvistus…

  2. Voi voi Gille,et tunne kyllä Tinttiä laisinkaan…Tervepäinen urheilijanuorukainen,taitaa olla siellä suunnassa nuppi astetta heikommassa kunnossa ?