Suomen mestari yhteistyöhön kolmosdivarijoukkueen kanssa – ”Molemminpuolista hyötyä”

Yhteistyöllä pyritään tuottamaan näitä hetkiä lisää jatkossa. Kuva: Esa Jokinen
Yhteistyöllä pyritään tuottamaan näitä hetkiä lisää jatkossa. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan mestari Happee on julkaissut uuden yhteistyösopimuksensa jyväskyläläisen salibandyseura FBC Duxin kanssa. Duxin päävalmentajaksi siirtyy Happeen organisaatiosta Pääkallo-bloggaaja Pasi Kotilainen.

Yhteistyön tarkoituksena on saada aikaiseksi laajamittainen seurayhteistyö kahden jyväskyläläisen seuran kesken, ja täydentää jyväskyläläisten salibandypelaajien pelaajapolku vieläkin kattavammaksi ja terävimmältä huipultaan laajemmaksi.

Viime kaudella Happeen yhteistyöseuraa Suolahden Urhoa valmentanut Kotilainen tarttuu tehtävään innolla.

– Tämä on erittäin mielenkiintoinen ja haastava tehtävä, koska tässä FBC Duxin valmentamisen lisäksi kartoitamme alueen lahjakkaita A- ja B-juniori-ikäisiä pelaajia. Teemme myös yhteistyötä Happeen miesten liigajoukkueen sekä molempien seurojen A-junioreiden kanssa, Kotilainen kertoo Happeen kotisivuilla.

Kolmena vuonna peräjälkeen Sisä-Suomen kakkosdivarista tippunut FBC Dux pelaa ensi kaudella kolmosdivisioonaa, mutta Duxin toinen valmentaja ja manageri Vesa Pölkki vakuuttaa, että yhteistyöstä on hyötyä.

– Molemmat seurat hyötyvät edustusjoukkueidemme yhteistyöstä. Tavoitteemme on kunnianhimoinen, mutta niin sen pitääkin olla. Uuden luominen vaatii rohkeutta, ja tulevaisuus orientoitunutta ajattelua. Aika näyttää mihin saakka pääsemme, Pölkki kommentoi.

Lue koko juttu Happeen kotisivuilta.

4 comments

  1. ”Kolmena vuonna peräjälkeen Sisä-Suomen kakkosdivarista tippunut FBC Dux.” Täh? 😀

  2. Dux on säilyttänyt paikkansa kakkosessa kabinettipelillä aiempina kausina, vaikka sijoituksen mukaan olis tippunut.

  3. Dux on entinen FC Vaajakoski (FCV) näin oheistietona. Vaajakoskelta Kohosten lisäksi maailmankartalle on noussut mm. Heikkinen, Pylsy, Kääriäinen, Junkkarinen, Turunen sekä muutama muu. Toivottavasti yhteystyö poikii lisää Vaajakosken kasvatteja liigakentille!

  4. Duxilla ja FC Vaajakoskella ei ole mitään yhteistä tekijää. Ei edes yhden ainutta samaa seuratyöntekijää saati sitten valmentajaa.
    Taitaa Seppo pedata Kotilaisen pojalle paluuta Happeen peräsimeen. Toivottavasti Happee ei mene samaan lankaan kuin 10-vuotta sitten ja päästä toimintaa kuilun partaalle.