TPS julkisti liigajoukkueensa – mukana kaksi maajoukkuepelaajaa

TPS Salibandyn joukkueessa vaihtuvuus on ollut viime vuosina suurta. Kuva: Anssi Koskinen

TPS Salibandyn joukkueessa vaihtuvuus on ollut viime vuosina suurta. Kuva: Anssi Koskinen
TPS Salibandyn joukkueessa vaihtuvuus on ollut viime vuosina suurta. Kuva: Anssi Koskinen

TPS Salibandy on julkaissut liigajoukkueensa kesän harjoitusringin ja sopimustilanteen – ryhmässä on tällä hetkellä 24 pelaajaa. Joukkueen vaihtuvuus on ollut viime vuosina suurta ja tämä kesä ei ole poikkeus.

Uusia pelaajia ryhmässä ovat Salibandyliigasta pudonneesta Loviisan Torista siirtyvät Rasmus Horn ja Miro Kortelainen sekä mielenkiintoiset maajoukkuepelaajat, Tatran Stresovicesta siirtyvä Tšekin Michal Podhrasky ja PSS:n taakseen jättävä Latvian Artis Raitums.

Paikalliskilpailija FBC Turusta joukkueeseen liittyvät Kalle Tuominen ja Sami Tuominen, jotka eivät Turun Sanomien uutisoinnista huolimatta ole veljeksiä. Lisäksi Kasper Sundelin on nostettu mukaan seuran A-nuorista.

Viime kauden avainpelaajista poissa ovat Esport Oilersiin heikon kauden jälkeen siirtyvät Teemu Aaltonen ja Janne Nurminen sekä Sveitsin HC Rychenberg Winterthuriin palaava Mikko Hautaniemi. Lisäksi sopimuksetta on huhujen mukaan SC Classiciin siirtyvä Tino Salminen.

– Meillä on nyt 24 pelaajasopimusta valmiina ja pari lähes maalissa. Lisäksi käymme keskusteluja vielä 2-3 pelaajan kanssa, TPS:n valmennuspäällikkö Perttu Kytöhonka kirjoittaa.

Joukkueen julkistuksen lisäksi päävalmentaja Aki Vilander on kommentoinut tämänhetkistä tilannetta sekä alkavaa harjoituskautta seuran kotisivuilla.

TPS Salibandy: Miehet valmistautuvat kauteen – joukkue lähes valmis
TPS Salibandy: Vilander: ”Täynnä intoa uutta kautta kohden.”

15 comments

  1. Epäilisin, että noin 100% juttua klikanneista koki otsikon vähintäänkin harhaanjohtavaksi.

    Miten se meni se juttu siitä pojasta ja sudesta…?

  2. Tepsi menee 98 prosentin todennäköisyydellä pudotuspeleihin. Todella hyvä joukkue, jossa nuoruutta, nopeutta ja taitoa.

  3. pääkallon huonoa puolta: jatkuvasti sortuu klikkauspornoon. jumalauta kun jatkuvasti joutuu toteamaan, että pääkallon otsikoiden tekijät ilmeisesti tahallaan keksivät otsikoita, jotka lukijassa saa ensin yhden (kiinnostavamman mutta väärän) assosiaation, ja sitten joutuu pettymään. jää jotenkin tuntemaan niin tyhmältä. tosi kiva joo ei.

  4. Eräästä taannoin liigasta tippuneesta joukkueesta on mukana eräs kyseisen joukkueen pistepörssin eräällä liigakaudella voittanut pelaaja joka on esiintynyt eräässä nuorten majussa?

    PS: Miksei niitä otsikoita voi kirjoittaa ihan nimeltä ja joukkueelta mainiten? Eräs valtakunnallisen median harjoittama uutisointityyli tuntuu _niin_ skandaalimaisen! sensaatiohakuiselle! Että laskee vaan muuten niin hienon ja hyvän sivuston arvoa ja statusta roppakaupalla :/

  5. Tsemiä divarikarsintoihin! Vilander pilaa TPS:n. Uskon että kahden vuoden sisällä, ei ole yhtään aitoa turkulaista hyvää pelaajaa Tps:ssä
    Vaan järjettömiä jämä duunareita.

  6. ”Aitoa turkulaista”! Jämäduunareita! Ja kaikki on Vilanderin vikakin vielä! Eipä noi resurssit kovin hyviltä näytä, mutta onhan toi aikamoista paskanjauhamista Tku:lta. Jos ei ole rahaa pitää huippuja, pitää saada lisää sponsoreita ja rahaa. Rahattomuus ei kuitenkaan tee seuran urheilullisesta puolesta paskaa. Harva noista viime vuosien hyvistä pelaajista on lähtenyt Tepsistä sen takia, että seura ja taustat on paskoja.

  7. Turussahan on tehty oikeasti kovaa jälkeä vähillä resursseilla. Tepsin selvä ongelma vaan on että heti kun joku lyö läpi, tps ei pysty pitämään pelaajistaan kiinni. Jos saisi runkoa pidettyä kasassa niin takuumenestyjä.

  8. Ongelma on siis seuran johto, joka ei pysty keräämään riittävää rahoitusta edes lajin selvässä johtavassa asemassa. Onko Turku muka oikeasti tyhjä sponsorirahoista, vai eikö nykyiset johtajat osaa sitä hankkia?

  9. Huhujen mukaan Tepsin toimistolla Leafilla pidetty eilen minuutin hiljainen hetki, kunnioittaen vanhoja hyviä liiga-aikoja. Toivotettiin tervetulleeksi tulevat divaripelit.

  10. Tku, sinä se varsinainen vitsiniekka olet.
    Tepsi tulevalla kaudella liigan mustahevonen. Varmasti yltää pudotuspeleihin. ” ei siin mittään ” 🙂

  11. TPS näyttää olevan mielenkiintoinen joukkue, koska puheiden mukaan valmentaja on vastuussa rahan keräämisestä ja markkinoinnin hoitamisesta. Em. asioiden lisäksi on myös vastuussa tuloksesta. Tuskin kukaan saa niin nautinnollisia hetkiä harrastuksestaan. On sitten eri miehet, joille maksetaan seurassa oikein palkkaa.