Uusimaa: Backman ei jatka päävalmentajana – Savukoski Loviisaan

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Uusimaa-lehti kertoo uutisia miesten Salibandyliigasta Divariin pudonneesta Loviisan Torin joukkueesta. Uusimaan mukaan nyt on varmistunut, ettei Ray Backman jatka joukkueen päävalmentajana.

Pääkallo.fi huhuili ja oikoikin jo aiemmin, että Backman olisi siirtymässä PSS:n naisten päävalmentajaksi, mutta näin tuskin tulee käymään. Uusimaan mukaan on mahdollista, että Backman jatkaa Torin valmennustiimissä. Torin seuraava päävalmentaja varmistuu tiettävästi ensi viikolla.

Uusimaan mukaan pelaajapuolella Toriin on tulossa vähäisiä muutoksia ja joukkueen runko on jatkamassa. Varmuudella joukkue vahvistuu ainakin Tuomas Savukoskella, joka siirtyy Toriin ÅIF:sta. Myös Jimmy Sved liittyy Torin ryhmään. Viime kaudella ÅIF-taustainen Sved pelasi kakkosdivaria Raaseporin suunnalla.

Tuomas Savukoski
Tuomas Savukoski on edustanut aiemminkin Loviisan Toria. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Uusimaan printtiversiosta selviää, että Miro Kortelainen, Rasmus Horn ja Teemu Venäläinen ovat jättämässä Torin. Trio jatkaa uraansa toisaalla liigatasolla. Lisäksi Tommy Grönberg ja Ville Lehkonen ovat lopettamassa uraansa.

Pääkallo.fi:n Huhumaassa Hornia on viety TPS:n ja Venäläistä Westend Indiansin suuntaan.

Uusimaan alkuperäinen uutinen: Loviisan Tor vaihtaa valmentajaa

Pääkallo.fi:n Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2014-15

4 comments