Video: Ruotsi–Suomi kaikki maalit – näin Ruotsi vei MM-kultaa

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Ruotsi vei sunnuntaina tyttöjen MM-kultaa. Suomi kaatui finaalissa lukemin 6–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

6 comments

  1. järkyttävä toi suomen veskari, onks tyttösäbän MAAjoukkuetaso oikeesti tota? hirveetä

  2. Suomen maalivahti on kyllä legendaarisen heikko, jopa tragikoominen. Tyttöjenkin maajoukkueeseen tarvittaisiin mv-valmentaja, joka voisi opettaa edes lajin perusteet.

  3. No joo… helpon näköisesti menee osa, mutta toisaalta eipä voi kyllä silitellä paljon kenttäpelaajienkaan päitä – uskomattoman löysää puolustamista. Esim. Ruotsin toisessa maalissa Suomella 3vs1 omalla alueella, ja silti kaveri pääsee näpäyttämään maalin.

  4. Eikä ollut ihan helppo paikka tuolla maalivahdilla, pelasi ehkä yhden pelin alkulohkossa (tai kaksi), ja sitten vaan suoraan finaaliin, toki joo tulihan maalivahdilta pari hörppyä, mutta niin käy joskus ja se on osa maalivahtina olemista. Aika säälittävää vaan se että täällä haukutaan anonyymisti maalivahtia joka kuitenkin edes pääsi maajoukkueeseen, kuinkas moni teistä on siellä pelannut? Ja vielä maalissa olo on sellaista että jos päästät yhdenkin pallon niin vaatihan se aikamoisesti henkistä kanttia palautua siitä. Onko oikeasti suomalainen ”fanitus” tälläistä. Näinkö tappiot hoidetaan? Haukkumalla maalivahtia tai ylipäänsä jotain pelaajaa? HERÄTKÄÄ SUOMEN KANSA!