Entinen nuorten maajoukkuevahti Blue Foxiin

Divarin kärkipään joukkueisiin viime kaudet lukeutunut Uusikaarlepyyn Blue Fox on vahvistanut maalivahtiosastoaan tehtyään sopimuksen SPV:tä edustaneen Roope Mutkan kanssa. Blue Fox julkisti asian nettisivuillaan eilen.

Mutka pelasi viime kaudella kaksoisedustuksen turvin kotikaupunkinsa Kokkolan Nibacosissa kakkosdivaria ja Seinäjoen Peliveljien A-junioreissa SM-sarjaa. Tätä aiemmin hän on edustanut SPV:tä ja taistellut parhaillaan seurassa jopa Julius Kivimäen kanssa kakkosmaalivahdin paikasta.

Mutka on 1994 syntyneenä pelaajana varsin lupaava maalivahti edelleen ja hänen vyöltään löytyy muun muassa kuusi nuorten maaottelua sekä kahdeksan Salibandyliigan ottelua SPV:n paidasta.

– Tulen Blue Foxiin kehittymään pelaajana ja luulen, että Divari on siihen hyvä taso. Toivon, että saan vielä mahdollisuuden pelata liigaa joskus, Mutka kertoo Blue Foxin nettisivuilla.

Blue Foxin peli ei tule ensi kaudella ainakaan maalivahteihin kaatumaan, sillä seuran pitkäaikainen ykkösmaalivahti ja Divarin torjuntatilastojen kärkipäässä vuosikaudet heilunut Mikael Enlund jatkaa niin ikään uraansa seurassa.

Blue Foxin uutinen aiheesta.

6 comments

  1. Ei se Karvonen pelannu viimeksikään kun Blue Fox oli liigakarsinnoissa. Kenties etu foxille ettei ole mukana.

  2. Etu foxeille?
    Revihän nyt se minkkiturkki niskasta ja hyppää vaikka tähtihallin katolta.
    Tollaisen pelaajan menetys mille tahansa divari jengille on iso menetys.

  3. Olihan teille vaasalaisillekin etu että Saaristo lähti BlueFoxiin… Iso menetys tehollisesti, mutta muuten kiikun kaakun