Kaikkien aikojen maalipyssy jatkaa Seinäjoella – SPV kiinnitti konkarikaksikkonsa

Kaikkien aikojen maalipyssy jatkaa Seinäjoella. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Kaikkien aikojen maalipyssy jatkaa Seinäjoella. Arkistokuva: Juha Käenmäki
Kaikkien aikojen maalipyssy jatkaa Seinäjoella. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Keväinä 2012 ja 2013 miesten Salibandyliigan Suomen mestaruuspokaalia nostellut Seinäjoen Peliveljet on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta. Joukkue on kiinnittänyt kaiken kokeneet konkaripelaajansa, Mikko Kohosen ja Juha Kivilehdon, 1+1 -vuotisilla sopimuksilla.

Salibandyliigan maratontaulukossa maalintekijätilaston kärkipaikkaa pitävä Mikko Kohonen on ollut jo pitkään iso syömähammas SPV:lle ja hänen maalintekotaitoaan seinäjokelaiset tulevat tarvitsemaan tulevallakin kaudella, mikäli mies pysyy kunnossa.

– Tällä hetkellä tunne on kropassa hyvä. Minulla on paljon itseäni fiksumpia ihmisiä ympärilläni, joiden kanssa olen hionut omaa treenaamista, jotta en pelkästään pysyisi mukana vaan askeleen tai pari edellä nuoria ja nälkäisiä haastajia. SPV on toinen kotini ja minulla on paljon sekä henkilökohtaisia että joukkuekohtaisia tavoitteita jäljellä. Seinäjoellä uskon tavoitteeni toteutuvan parhaiten, Kohonen kertoo SPV:n nettisivuilla.

MM-kisoihin ehdolla oleva puolustaja Juha Kivilehto sen sijaan hankittiin menneelle kaudelle paikkaamaan Tatu Väänäsen Sveitsiin lähtöä. Kivilehdon ensimmäinen kausi Peliveljissä päättyi pettymykseen, joten tulevalla kaudella mieheltä odotetaan varmasti mennyttä sesonkia enemmän.

– Olen viihtynyt SPV:ssä enemmän kuin hyvin ja kun seura halusi minun jatkavan täällä oli päätös lopulta helpohko. Se, että viime kausi ei sujunut kuten olisimme sen halunneet, oli myös osaltaan ratkaiseva tekijä siinä, että jatkan SPV:ssä. Varmasti minä ja muut haluamme näyttää, että pystymme paljon parempaan kuin viime kaudella pystyimme, sanailee Kivilehto SPV:n sivuilla.

SPV:n kotisivuilla on sopimusuutisten lisäksi kummankin konkaripelaajan haastattelu, joista selviää heidän ajatuksiaan enemmän.

SPV:n uutinen aiheesta.
Mikko Kohosen haastattelu.
Juha Kivilehdon haastattelu.