Liiga- ja divarilisenssit myönnettiin – Oilersilta ja SB Vaasalta penätään vielä tilinpäätöksiä

Salibandyliiton hallitus on myöntänyt liiga- ja Divarilisenssit kaikille miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten Divarin lisenssiä hakeneille joukkueille.

Salibandyliigan Esport Oilersin ja Divarin SB Vaasan lisenssit ovat ehdolliset. Molempien tulee toimittaa kesän aikana vielä edellisen tilikauden tilinpäätökset.

Salibandyliiton hallitus on myöntänyt pääsarjoihin seuraavat poikkeusluvat:

Salibandyliiga

SalBalle on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa Satakunnan ammattikorkeakoulun liikuntasalissa, jonka katsomokapasiteetti on 500 katsojaa. Poikkeuslupa koskee vain runkosarjan otteluita. Kaudella 2015-16 poikkeuslupaa kaikkiin runkosarjan otteluihin ei enää myönnetä.

TPS:lle on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa Radio City Areenalla (entinen Caribia Areena), jonka katsomokapasiteetti on 735 katsojaa.

Tapanilan Erälle on myönnetty lupa pelata kauden 2014-15 kotiottelunsa muualla kuin kotikaupungissaan Helsingissä eli Vantaan Energia Areenalla. Lisäksi Erälle on myönnetty lupa pelata yksi runkosarjan kotiotteluistaan Tapanilan Mosahallissa, jonka katsomokapasiteetti on 500 katsojaa.

Westend Indiansille on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa Otahallilla, jonka kiinteän katsomon kapasiteetti on 600 katsojaa. Poikkeuslupa myönnetään ehdollisena siten, että Westend Indians huolehtii katsomopaikkojen riittävyydestä sarjamääräysten määrittelemään 800 katsomopaikkaan asti, mikäli otteluun saapuu kiinteät istumapaikat ylittävä määrä katsojia.

Naisten Salibandyliiga

SB-Prolle on myönnetty lupa pelata runkosarjan kotiottelunsa kotikaupunkinsa Nurmijärven ulkopuolella Campo-Sport Centerissä Vantaalla. Lisäksi SB-Prolle on myönnetty lupa pelata runkosarjan ottelut kentällä, jonka koko on 40 metriä kertaa 19 metriä. Poikkeuslupaa kentän koon johdosta ei kuitenkaan myönnetä pudotuspeleihin.

TPS:lle on myönnetty lupa pelata runkosarjan ottelut kentällä, jonka koko on 39 metriä kertaa 19 metriä. Poikkeuslupaa kentän koon johdosta ei myönnetä pudotuspeleihin.

Papasille on myönnetty poikkeuslupa liigalisenssin määrittelemään junioritoimintaan. Papasilla ei ollut kaudella 2013-14 kahta tyttöjuniorijoukkuetta B-D-ikäluokissa. Tulevalla kaudella seuralla on joukkueet B-, D-, ja E-tytöissä.Lisäksi Papasille on myönnetty poikkeuslupa liigalisenssin määrittelemään päävalmentajan valmennuskoulutukseen. Lupa on myönnetty ehdollisena siten, että päävalmentajan tulee osallistua valmentajakoulutukseen liiton edustajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Divari

SB Welhoille on myönnetty lupa pelata osa runkosarjan kotiotteluistaan kotikaupunkinsa Kuopion ulkopuolella Ahmon koulun liikuntasalissa Siilinjärvellä.

Lammin Salibandylle on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa kentällä, jonka koko on 39 metriä kertaa 19 metriä.

ÅIF:lle on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa kentällä, jonka koko on 39 metriä kertaa 19 metriä.

Limingan Niittomiehille on myönnetty poikkeuslupa pelata runkosarjan kotiottelunsa kentällä, jonka koko on 40 metriä kertaa 19 metriä.

11 comments

  1. Ei taida kestää päivänvaloo ilman siistimistä tuo oilerssin tilinpäätös – taaskaan. Joka vuosi sama juttu, surkeeeta toimintaa.

  2. Vaasassakin saavat sorvata kovaa että saavat jättitappiot näyttämään edes siedettäviltä..

  3. Welhot pelaavat osan kotipeleistä Siilissä ilmeisesti sen takia että Kuopiohalli on varattu muuhun käyttöön aika useasti.

    Viime kaudellahan K-hallin varaustilanteen takia Welhoilla oli älyttömät koti- ja vieraspeliputket.

  4. Siilinjärveläinen salibandyseura Rökäletappio ry ja SB Welhot ry tuovat yhteistyössä huippusalibandya Siilinjärvelle. Otteluiden järjestäminen on sujunut koko ajan tiiviissä yhteistyössä.

    Tapahtuman taustalla on osaltaan se, että alkava kausi on Rökäletappion 20-vuotisjuhlakausi ja seura haluaa osaltaan olla edistämässä sekä siilinjärveläistä että pohjoissavolaista salibandykulttuuria sekä esittelemässä huippusalibandya siilinjärveläiselle yleisölle.

    Kysymys on siis tempauksesta, joka varmasti hyödyttää molempia seuroja ja toivottavasti myös savolaista salibandy-yleisöä.

    Lisätietoa kerrotaan ilomielin aikanaan, malttakaa mielenne!

    Iiro-Pekka Airola
    Rökäletappion puheenjohtaja

  5. Voisko BBU tosiaan kertoa, missä meinaavat pelata divari-pelinsä?
    Pakkohan tohon lisenssihakemukseen nyt joku pelipaikka on ollut laittaa. Jossain vaiheessa huhuttiin Korson Lumo-hallia?!?