Naisten hallitsevan mestarin joukkue julki – ex-maajoukkuehyökkääjä palaa kentille

Naisten Salibandyliigan hallitseva mestari SB-Pro on julkaissut sivuillaan ensi kauden joukkueensa. Uusina pelaajina joukkueen vahvuuteen liittyy yhteensä kuusi pelaajaa.

Nimekkäin vahvistus ensi kauden nurmijärveläisjoukkueessa on maajoukkueessakin esiintynyt Eija Helenius (os. Pasanen). Yhteensä 11 kautta liigassa pelannut Helenius piti viime vuoden taukoa salibandysta, mutta tuo palatessaan rutkasti kokemusta kovista peleistä.

– Kokenut ja paljon nähnyt pelaaja. Tuo ryhmään ennenkaikkea kokemusta ja leveyttä sentteriosastolle. Myös kentän ulkopuoliseen toimintaan tervetullutta johtajuutta ja nuorille pelaajille hyvää esimerkkiä jokapäiväiseen tekemiseen, SB-Pron päävalmentaja Timo Suonpää kuvailee joukkueen sivuilla.

Muut vahvistukset ovat Heini Laitinen Sipoon ÅIF:stä, Sara Piispa Kotkan Crackersista ja Anu Raatevaara Lappeenrannan NST:stä. Lisäksi SB-Pro nostaa naisten liigajoukkueen mukaan aiemmin junioreissa pelanneen Outi Mikkolan ja maalivahti Pihla Hakalan.

Anu Raatevaaralle ja Sara Piispalle on kertynyt kokemusta U19-maajoukkueesta, ja jälkimmäisenä mainittu oli mukana voittamassa viime toukokuussa hopeaa tyttöjen MM-kisoissa.

SB-Pro on tehnyt myös jatkosopimuksen viime kaudella joukkueessa pelanneen hyökkääjä Elina Enlundin sekä puolustaja Tiia Ijäksen ja Katri Sainion kanssa. Seuran sivujen tiedotteessa kerrotaan neuvotteluiden olevan edelleen kesken muutaman avainpelaajan kanssa.

SB-Pron joukkue kaudella 2014-215

Maalivahdit:
Pihla Hakala
Tiltu Siltanen

Puolustajat:
Viivi Lehtimäki
Silja Eskelinen
Katri Sainio
Tiia Ijäs
Alexandra Kuhlefelt
Heini Laitinen
Anu Raatevaara
Roosa Lehtonen
Reetta Backman
My Kippilä

Hyökkääjät:
Marie Häggström
Ella Sundström
Elina Enlund
Elina Kujala
Karoliina Kujala
Eija Helenius
Laura Hietamäki
Bianca Boman
Emma Hartwall
Outi Mikkola
Sara Piispa
Mirja Hietamäki
Kia Lehmusvuori
Kaisla Mäkinen
Emili Kumpuniemi
Ina Leminen