Nokian KrP, NST ja Koovee aloittavat kautensa Tallinnassa

Nokian KrP:n maaliruisku Henri Johansson yrittää nöyryyttää maalivahteja viikonloppuna Tallinnassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Maaliruisku Henri Johansson aloittaa kautensa Tallinnassa. Kuva: Mikko Hyvärinen
Maaliruisku Henri Johansson aloittaa kautensa Tallinnassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Aikuisten Tallink Floorball -turnaus pelataan 22.–23. elokuuta. Nyt mukana ohjelmassa on ensimmäistä kertaa pääsarjatason joukkueille tarkoitettu kutsuturnaus. Aiemmin turnauksessa ovat esiintyneet vain alempien sarjatasojen joukkueet.

Tapahtumajärjestäjä on saanut houkuteltua kutsuturnaukseen varsin mielenkiintoisen kattauksen. Kautensa avaavat Tallinnassa Salibandyliigajoukkueista Nokian KrP, NST ja Koovee. Divarista Viroon saapuu liigakarsintoihin viime kaudella yltänyt SB Vaasa.

Mukana turnauksessa on myös muun muassa lokakuun Champions Cupiin valmistautuva Lekrings, joka voitti viime kaudella Latvian mestaruuden.

Ensi vuodelle tapahtumajärjestäjä suunnittelee myös naisten huippujoukkueiden kutsuturnausta.

Kutsuturnauksen yhteydessä pelataan miesten ja naisten kaiken tasoisille joukkueille tarkoitettu turnaus, johon osallistuu joukkueita muun muassa Suomesta, Ruotsista, Virosta, Latviasta ja Venäjältä. Turnaukseen voi ilmoittaa oman joukkueensa aina elokuun alkuun asti.

Lisätietoa Tallink Floorball -turnauksesta.

4 comments

  1. Toivottavasti joukkueet on punninnut tarkkaan riskit, jotka sisältyy näiden venäläisten ja latvialaisten joukkueiden kohtaamisiin kauden alla. Kuten foorumilla tällä viikolla käyty keskutelu junnupuolella osoittaa. Kukaan ei varmaan toivo, että joku venäläinen rymyryhmä sammuttaa valot avainpelaajilta kauden kynnyksellä, josta voi hyvinkin huono kierre liigan alkuun. Riski on kuitenkin todellinen