Papasille uusia sopimuksia – jääpallon Suomen mestari Kajaaniin

Vihreäasuinen Kajaanin Papas hankki pelaajia Oulusta ja Rovaniemeltä.

Vihreäasuinen Kajaanin Papas hankki pelaajia Oulusta ja Rovaniemeltä.
Vihreäasuinen Kajaanin Papas hankki pelaajia Oulusta ja Rovaniemeltä.

Naisten Salibandyliigassa pelaava Kajaanin Papas on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Sanna Risteli ja Laura Liimatta tuovat lisää liigakokemusta Oulusta ja Katja Nättilä siirtyy seuraan naisten Divarijoukkue RSB-Teamista.

Joukkueen päävalmentaja Jani Naumanen on tyytyväinen Oulun vahvistuksiinsa, joista Liimatta tulee pelaamaan Papasin liigajoukkueen lisäksi rinnakkaisedustuksella oululaisessa OFBC:ssä tyttöjen SM-sarjaa.

– Sanna ja Laura tuovat taitoa pallolliseen peliin ja koventavat entisestään meidän puolustuspään tasoa. Tytöt ovat tottuneet kantamaan vastuuta ja sitä on heille luvassa ensi kaudella, Naumanen kertoo Papasin tiedotteessa.

Hyökkäyspäätä vahvistava Nättilä saa hänkin uudelta valmentajaltaan suitsutusta. Rovaniemeläistä RSB-Teamia edustanut Nättilä tietää menestyksestä, vaikkakin eri lajin puolelta.

– Katja pelasi viime kaudella divarissa hyvän kauden ja hänen kehitykselle haetaan jatkuvuutta. Sentteriosasto saa täydennystä älykkäällä pelaajalla, joka on voittanut myös jääpallon Suomen mestaruuden, Naumanen iloitsee seuran tiedotteessa.

Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 16 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Puolustuspää alkaa seuran mukaan olla kunnossa, mutta hyökkäyspään kokoonpano ratkeaa koulupaikkojen ratkettua.

Edit 1.7.2014 klo 8.25: Virheellinen sanoitus korjattu.

3 comments

  1. Niin pelaako se Liimatta nyt sitten miehissä ja tytöissä?? 😮
    ”…Liimatta tulee pelaamaan Papasin liigamiehistön…”

  2. Niin, toimitus on näköjään jo korjannut sen. Siinä luki ensin tuo yllämainittu sitaateissa lukeva teksti.