SB-Prolle kova menetys – Naisten maajoukkuepuolustaja Ruotsiin

Hyvin maajoukkueessa esiintynyt Laura Manninen siirtyy Ruotsiin. Arkistokuva: perwiklund.se
Hyvin maajoukkueessa esiintynyt Laura Manninen siirtyy Ruotsiin. Arkistokuva: perwiklund.se

Suomen mestaruuden keväällä voittaneen SB-Pron, sekä Suomen naisten salibandymaajoukkueen riveissä luutiva puolustaja Laura Manninen siirtyy Ruotsin pääsarja SSL:aan.

Mannisen tuleva osoite on Pixbo Wallenstam. Pixbo oli menneellä kaudella Naisten SSL:n sarjataulukossa runkosarjan jälkeen kuudes ja ylsi pudotuspeleissä aina välieriin saakka, ennenkö mestaruuden voittanut Djurgårdens IF osoittautui paremmaksi.

– Laura voi pelata oikeana tai vasempana pakkina, hän on nopea ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Hän on pelannut hyvin Suomen maajoukkueessa ja oli yksi parhaista pelaajista, kun Suomi aiemmin tänä vuonna kaatoi Ruotsin, Pixbon valmentaja Jonas Eliasson kommentoi siirtoa.

Manninen itse hakee Ruotsista haasteita.

– Haluan saada uusia kokemuksia. Tiedän, että SSL on Suomen liigaa parempi sarja ja odotan enemmän kovia pelejä, sillä haluan kehittyä pelaajana, Manninen kertoo.

Lue Innebandymagazinetin juttu tästä.

7 comments

  1. Iso menetys Prolle. iso menetys myös kaikille mieskatsojille. Toivottavasti Mirva Laitinen jää niin on edes joku syy mennä katsomaan Pron pelejä.

  2. Pidätkö Laitista Mannisen tasoisena tai korvaajana? ei tämä laitinen pelannut viime kaudella paljoa? Omaa hyvän vedon mutta sen jälkeen ei niin loistava pelaaja

  3. Ei tämä laitinen pelannut viime kaudella paljoa kun oli loukissa puolet kaudesta. Isoin menetys prolle on se ku n loisa lähti ruotsiin.

  4. Laitinenhan oli itseasiassa finaaleissa isommassa roolissa Manninen. osa kakkoskentän hyviä ja tasaisia esityksiä pleijareissa ja erityisesti finaalisarjassa. Pallon näyttävä näprääminen on yliarvostettua, ku taas pallotonta pelaamista ei osata

  5. …..arvostaa. iha näin yleisesti vaan tämmönen huomio…. Hyvilläki pelaajila on aina omat vahvuudet ja heikkoudet. Kumpiki kumminki niin pallol ku ilmanki hyviä ja tärkeitä pelureita eli vertailu siks must turhaa! Loisa Wickman ja Manninen yhessä kyl pahat menetykset prolle.

  6. Oikein!
    Ruotsiin lähtevät ne, jotka haluavat kehittyä.
    Sveitsiin ne, jotka pelkäävät epäonnistumista.

  7. Ihan sama mitä tällä rintamalla tapahtuu. Suomessa pelataan pitkäveteinen pakkopulla runkosarja ja sitten tutut kaksi joukkuetta pelaa finaalit. Voisi pelata finaalit vaikka suoraan syksyllä, kehittäkää nyt ihmeessä sarjaa, KUOLEE