Tiitun siirtosaagassa uusi käänne – ”Heillä hän pelaisi automaattisesti ykköskentässä”

Falun vai Linköping? Kuva: IFF

Falun vai Linköping? Kuva: IFF
Falun vai Linköping? Kuva: IFF

Suomalaishyökkääjä Tero Tiitun siirtohuhuille ei näy loppua. Tiitu on liitetty tähän mennessä muun muassa Pixboon, Helsingborgiin, AIK:hon ja viimeistä edellisenä Faluniin, jota pidetään vahvimpana vaihtoehtona.

Markkinoilla on kuitenkin uusi saalistaja, kun ruotsalaissivusto corren.se kertoo, että myös Linköping jahtaa suomalaistähteä. Artikkelissa kerrotaan, että Linköping oli miehen perässä jo kaksi vuotta sitten, mutta Tiitu siirtyi silloin Warbergiin, jossa hänen sopimuksensa päättyi tänä keväänä. Jutussa annetaan ymmärtää, että Tiitun siirto on enää kahden seuran kauppa.

Innebandymagazinetin ruotsalaistoimittaja Henrik Jansson kommentoi Pääkallo.fi:lle mahdollista Linköping-siirtoa seuraavasti.

-Hän sopisi paremmin Linköpingiin. He (Linköping) menettivät hyvän rightin, eli Marcus Johanssonin Växjöön. Näin ollen Tiitu pääsisi automaattisesti ykkösvitjaan. Olisi mielenkiintoista nähdä hänet pelaamassa joukkueen suuren tähden Martin Karlssonin rinnalla, pohdiskeli Jansson.

Falun on joukkueista nimekkäämpi ja se aiheuttaa tietynlaista haastetta siirrolle huippujoukkueeseen. Jansson näkee, että Falunissa Tiitulla olisi huomattavasti pienempi rooli.

– Falunissa on jo useita hyviä righteja, kuten Rasmus Enström ja Alexander Galante Carlström, joten rooli ei olisi kovin suuri. Lisäksi he ovat sanoneet Tiitulle, että hän ei saisi hyvää palkkaa siellä, joten Linköping on myös taloudellisesti parempi vaihtoehto.

Kuitenkin Jansson näkee, että Falunissa on yksi selkeä houkutin verrattuna muihin vaihtoehtoihin.

– Falun on tietysti parempi vaihtoehto jos hän tavoittelee kultaa tulevalta kaudelta, päättää ruotsalaisasiantuntija.

Corren.se:n artikkeli

Suomalaistähti yhdistetty huippujoukkueeseen-Tero Tiitu Falunin riveihin?

Ruotsin Huhumaa, eli Silly season