TPS-kolmikko vahvistaa Oilersia – tähtipelaajalle pitkä jatkosopimus

Huhut Casper Pfitznerin siirrosta voidaan jatkosopimuksen myötä unohtaa. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Huhut Casper Pfitznerin siirrosta voidaan jatkosopimuksen myötä unohtaa. Arkistokuva: Olli Laukkanen
Huhut Casper Pfitznerin siirrosta voidaan jatkosopimuksen myötä unohtaa. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Miesten Salibandyliigassa pelaava Esport Oilers on julkaissut joukkueensa kaudelle 2014-2015. Uusina vahvistuksina Espooseen siirtyvät hyökkääjät Teemu Aaltonen ja Toni Läntinen sekä puolustaja Janne Nurminen, jotka pelasivat kaikki viime kaudella Turun Palloseurassa.

Maajoukkueessakin esiintyneellä Aaltosella on takanaan rikkonainen kausi. Hän ehti pelata kauden aikana 12 ottelussa, joissa syntyivät tehot 5+12=17. Kaikki kolme hankintaa ovat ennestään tuttuja pelaajia Oilers-päävalmentaja Teemu Varikselle, jolla on takanaan historia TPS:n valmentajana.

Viime kaudella 24 liigaottelussa 49 tehopistettä (25+24) iskenyt maajoukkuehyökkääjä Casper Pfitzner on tehnyt Esport Oilersin kanssa jatkosopimuksen. Tuore sopimus pitää Pfitznerin Espoossa seuraavat kolme kautta. Tehohyökkääjä antaa Oilersin sivuilla kehuja muun muassa uudistuneelle fysiikkavalmennukselle.

– Meillä on ensi kaudelle todella kovat odotukset. Viime kaudella jäimme välieräsarjassa fyysisesti Classicin jalkoihin, joten nyt olemme kesäharjoituksissa keskittyneet fysiikkapuolen parantamiseen, Pfitzner kertoo.

Lisäksi Oilers on nostanut liigarinkiin viime kaudella A-junioreissa pelanneet Ville Peltolan, Olli Alasen ja Kristian Lammisen.

Esport Oilers kaudella 2014-2015

Maalivahdit:
Tomi Ikonen
Joonas Kaltiainen

Puolustajat:
Ilari Talvitie
Joni Luomala
Rasmus Markelin
Patrick Wardi
Jesperi Lindfors
Ossi Koskinen
Tapio Kinnunen
Janne Nurminen

Hyökkääjät:
Saku Hirmasto
Santeri Lindfors
Lauri Huusko
Matias Kaartinen
Jyri Perokorpi
Henri Uronen
Perttu Pajukoski
Oscar Hänninen
Casper Pfitzner
Sylvester Raikamo
Oliver Wardi
Toni Läntinen
Teemu Aaltonen
Olli Alanen
Kristian Lamminen
Ville Peltola

8 comments

  1. Hyviä uutisia Espoosta. Tällä ryhmällä mennään päätyyn asti, vaikea löytää heikkoa lenkkiä. Aikaisemmin osittain puutteena ollut fysiikka onkin ensi kauden vahvuus.

  2. Aaltonen tervehdyttyään tulee ilahduttamaan ja sanonpa vaikka jopa mykistyttämään espoolaisen yleisön. Siinä kun Varis istuttaa samaan vitjaan Hännisen ja Pajukosken, niin ei sellaista puolustusta, jolla sukat pyörii nilkoissa.

  3. Ei kai salibandyssäkään ihan yhdessä kesässä käännetä fysiikkaa heikkoudesta vahvuudeksi, jos halutaan antidoping-sääntöjä kunnioittaa.

  4. heikkoudesta normitasollekin tekee jo paljon jos taitopuoli kunnossa

    aina helpompi nostaa fysiikkaa kuin taitoa

  5. Itse asiassa käännetään ja puhtain keinoin. Voisit Divarijyrä kokeille joskus oikeoppista fysiikka harjoittelua 5 kuukautta ja huomaat, että tossu alkaa hieman erilailla natiseen matolla 🙂

  6. Oilerssin ei tarvise kuitenkaan tyhjän päälle rakentaa kuntoaan, Varis aloitti jo viime kaudella pohjatyön. Lajakkain joukkue on ollut jo pitkään, nyt vaan tarvitaan oikeat ketjukoostumukset ja tavoitteeet tappiin.
    Mielenkiinoista jos Aaltonen nousee ykkösketjuun Pfitznerin tilalle, vaihtoehtoja on nyt enemmän kun viime kaudella.

  7. Näin porilaisena voin sanoa, että kaikki Läntiset (Toni, Miikka ja Ismo) ovat aivan turhaan saaneet paskaa niskaansa vuodesta toiseen. Miikka ja Toni olivat Porissa liigaa pelatessaan varmasti joukkueen parhaalla asenteella pelaavat pelaajat. Ja Ismo, vaikkei varmasti paras mahdollinen salibandyvalmentaja olekaan, yritti aidosti saada pelaajat asennoitumaan harjoitteluun yms. ammattimaisemmin ja kunnolla. Uskon Tonin oikeasti vahvistavan Oilersia ja antavan uusia vaihtoehtoja valmentajalle.