Liiganousijan kokoonpano valmis – Divarin huippupakin siirto varmistui

Nyt se on varmaa - Arttu Kukko pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa.

Nyt se on varmaa - Arttu Kukko (keskellä) pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa.
Nyt se on varmaa – Arttu Kukko (keskellä) pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa.

Viime kaudella Divarin voittanut Rauman SalBa on tehnyt viimeisen pelaajakiinnityksensä ja joukkueen kokoonpano on näin ollen valmis seuran ensimmäistä liigakautta varten.

Yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa on allekirjoittanut puolustaja Arttu Kukko. Merikaarrosta lähtöisin oleva ja Vaasassa Divariuraa luonut Kukko on liiganousijalle oiva vahvistus ja monipuolisena pelaajana varmasti tärkeä palanen tulevaa kautta ajatellen.

Viime kaudella loukkaantuminen sotki SPV:ssäkin jokusen pelin farmisopimuksen kautta pelanneen puolustajan loppukauden, mutta kaudella 2012-13 hän nakutteli pakin tontilta 26 ottelussa loistotehot 25+18=43. Kaiken kaikkiaan Kukon pistesaldo 122 Divarimatsissa on 56+35=91 tehopistettä. Hän on toiminut vaasalaisissa SB Vaasassa ja Woodcuttersissa kummassakin myös joukkueen kapteenina.

– Monipuolinen pelaaja, jonka parhaat avut ovat varmasti hyökkäävän puolustajan roolissa. Hyvin liikkuva ja fyysinen kaveri, joka iskee pallon verkkoon niin viivalta kuin liikkeestä, SalBa-valmentaja Juha Mäkilä kommentoi seuran tiedotteessa.

– Arttu haluaa tosissaan pelata liigaa ja voin vakuuttaa, että miehen taidot riittävät vaaditulle tasolle, Mäkilä myös vakuuttaa.

Kukolle kaavaillaan myös odotetusti isoa ruutua joukkueen takalinjoilla.

– Onhan tässä alustavasti leirillä jo kentällisiä hahmoteltu, mutta katsotaan mitkä ne Mäkilän lopulliset muodostelmat sitten tulevat olemaan. Oikean pakin paikkaa olen leirillä pelannut, siinä kätisyys osuu ja pääsee avaamaan peliä, se antaa avaimet hyökkäyspeliin osallistumiselle ja näin pääsee toteuttamaan itseään myös hyökkäyspäässä, Kukko veistelee SalBan tiedotteessa.

SalBan nettisivujen uutinen aiheesta.

3 comments

  1. Haakana ja Viinamäki nähty Artun mukana Salban reeneissä?
    Joukkopako vaasast? -pentikäine