Pääkallon kesähaastattelut ovat täällä taas – Lue edellisten kesien haastattelut

Pääkallo.fi:n kesähaastattelut kertoivat tänä kesänä lisää myös vähän tuntemattomammista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi:n kesähaastattelut kertovat tänä kesänä lisää myös vähän tuntemattomammista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen
Pääkallo.fi:n kesähaastattelut kertovat tänä kesänä lisää myös vähän tuntemattomammista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi aloitti viime keskiviikkona jälleen kesähaastattelusarjansa. Hieman aiempia kesiä myöhemmin alkanut sarja tulee olemaan edellisvuosia tiiviimpi ja sisältämään enemmän haastatteluita.

Ensimmäiset haastateltavat ovat olleet Blue Foxissa pitkään Divarin pistetilastoja dominoinut Johnny Ojala, sekä samasta seurasta SB Vaasaan siirtynyt Janne Karvonen. Huomenna vuorossa on haastattelusarjan ensimmäinen liigapelaaja, kun Westend Indiansin superjuniori Markus Markkolan haastattelu lyödään tulille.

Tämän kesän haastatteluissa muun muassa kuullaan mietteitä siirtomarkkinoiden kuumilta nimiltä, nostetaan hieman tuntemattomampia nimiä pinnalle, sekä jututetaan mielenkiintoisia valmentajia.

Pääkallo.fi:n väki tekee haastatteluita koko valtakunnan alueella ja suuri osa haastateltavista on lyöty jo lukkoon. Voit kuitenkin lukijana vielä vaikuttaa asiaan ja ehdottaa pelaajia, keitä haluaisit haastateltavan. Ehdotukset otetaan vastaan Twitterissä Pääkallon tilille @Paakallofi, tämän uutisen kommentteihin tai vihjesähköpostiin vihjeet(at)paakallo.fi.

Nostalgiasyistä tai muuten vain vanhoja muistellakseen, on hyvä vilkaista edellisten kesien haastattelut. Niistä saa myös osviittaa siitä, mitä tuleman pitää, jos ei ole aikaisemmin Pääkallo.fi:n kesähaastattelusarjaa seurannut.

Haastattelut viime kesiltä:

Kesä 2013:
Osa 1: Juha Kivilehto
Osa 2: Casper Pfitzner
Osa 3: Hannu Santanen
Osa 4: Juuso Heikkinen
Osa 5: Valtteri Kainulainen
Osa 6: Jarno Ihme
Osa 7: Tatu Könönen
Osa 8: Heikki Hätönen
Osa 9: Salla Suomela
Osa 10: Jori Isomäki
Osa 11: Mikko Hautaniemi
Osa 12: Risto Töllikkö

Kesä 2012:
Osa 1: Mikko Kohonen
Osa 2: Esa Jussila
Osa 3: Jani Helenius
Osa 4: Kurre Westerlund
Osa 5: Mika Savolainen
Osa 6: Juha Kivilehto