SalBan joukkue yhtä nimeä vaille valmis – vaasalaispuolustaja Raumalle?

Arttu Kukko (oik.) pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa Raumalla. Arkistokuva: Jari Turunen

Arttu Kukko (oik.) johtaa todennäköisesti ensi kaudella Rauman SalBan puolustusta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Jari Turunen
Arttu Kukko (oik.) johtaa todennäköisesti ensi kaudella Rauman SalBan puolustusta Salibandyliigassa. Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliigaan noussut Rauman SalBa on kiinnittänyt kaksi pelaajaa ensi kauden kokoonpanoonsa. Huhujen mukaan joukkueen kokoonpano kaudella 2014-15 on yhtä varsin mielenkiintoista nimeä vaille valmis.

Uudet tulijat ovat Steelersiä viime kaudella edustanut Jussi Tammi, sekä kakkosdivarin Pirkkalan Pirkoissa torjunut Janne Mennala.

– Haapasalon Jonne tarvitsi matkaseuran ja sieltähän ”Torni” löytyi. Janne oli itse innokas tulemaan meille, ja meillä puolestaan oli tarve maalivahtiosaston täydentämiseen, SalBa-valmentaja Juha Mäkilä kommentoi seuran tiedotteessa.

Urallaan myös USB:tä ja FBT Karhuja edustanut Jussi Tammi palaa SalBaan, jota on edustanut aiemminkin.

– Vanha tuttu Jussi palaa kotiin. Miehen opiskelut siirtyivät Turkuun, joten hän halusi tulla meille pelaamaan. Megahieno tyyppi ja kehittyvä urheilija, toteaa Mäkilä Salban tiedotteessa.

Mäkilän mukaan liiganousijan kokoonpano on nyt yhtä nimeä vaille valmis. Pääkallo.fi:n saamien huhujen mukaan tuo nimi on Arttu Kukko, joka on siirtymässä seuraan SB Vaasasta.

Divarissa loistavia otteita viime vuosien aikana esittänyt monipuolinen Kukko olisi varsin tervetullut vahvistus raumalaisjoukkueeseen. Näillä näkymin siirto on enää sinettiä vaille, kunhan vaasalaispuolustusta viime vuodet johtaneen pelimiehen työkuviot Rauman suunnalla on saatu varmistettua.

Tammen ja Mennalan siirroista lisää Salban nettisivuilla.

One comment

  1. Jos kyseessä on Arttu Kukko niin hän on hyökkääjä. Kysykää vaikka häneltä!