SB Vaasalle paluumuuttaja kakkosdivarista ja liigakokemusta Tampereelta

SB Vaasa hankki joukkueeseensa liigakokemusta Tampereelta. Arkistokuva: Elmeri Elo

SB Vaasa hankki joukkueeseensa liigakokemusta Tampereelta. Arkistokuva: Elmeri Elo
SB Vaasa hankki joukkueeseensa liigakokemusta Tampereelta. Arkistokuva: Elmeri Elo

Divariseura SB Vaasan joukkue jatkaa sopimusuutisointiaan. Tällä kertaa joukkueen pakkikalustoon on kiinnitetty paluumuuttaja Nurmon Jymyn kakkosdivariporukasta, sekä viime kauden SM-hopeamitalisti Tampereelta.

Olli-Jussi Sariola pelasi Woodcuttersissa puoli kautta kaudella 2011-12 ja SB Vaasassa kokonaisen kauden 2012-13. Viime kausi meni vaihto-opiskellessa, sekä loppusesongista Nurmon Jymyn paidassa aina Divarikarsintojen toiselle kierrokselle saakka. Nyt SPV-kasvatti palaa Vaasaan.

– On tässä mukavat fiilikset. Ympäristö on tuttu, kuin kotia tulis. Uskon että uralleni tässä vaiheessa Divari on juuri sopiva haaste. Vielä kun pleijaritkin tuli, niin kyllä edessä on varmasti hieno kausi, Sariola kertoo seuran nettisivuilla.

Sariolan lisäksi SB Vaasan pakkikalustoa täydentää Classicissa viime kaudella SM-hopeaa saalistanut Jyri Järvinen. Opiskelupaikan varmistuttua Vaasasta, päätti nuori mies hakea uusia tuulia uralleen. Myös entinen seurakaveri Markus Lehtivuori avitti asiaa.

– Lehtivuoren Makelta olen kuullut vain hyvää Vaasasta ja joukkueesta. Hain ammattikorkeaan opiskelemaan, ja kun pääsin sisään, oli ratkaisu selvä, Järvinen toteaa SB Vaasan tiedotteessa.

Sariola on tehtaillut Divariurallaan 37 ottelussa 7+16=23 tehopistettä. Järvisen tehot Salibandyliigan 41 runkosarjan ottelussa ovat mallia 5+4=9.

Päävalmentaja Marko Luoma toteaa seuran nettisivuilla, että joukkueen kokoaminen on yhä käynnissä.

– Työn alla on vielä 1-2 puolustajan sekä 2-3 hyökkääjän sopimukset. Tiedotamme näistä kun nimiä on paperissa, ehkä jo ensi viikolla, Luoma sanailee.

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Muokattu 25.7.2014 21.38: Jyri Järvisen uusi seura korjattu juttuun SB Vaasaksi.

6 comments

  1. Jaa,

    Jyri meneekin Seinäjoelle? Tais nyt jutunkirjoittaja jättää oikolukemiset tekemättä?

  2. Kaverilla talenttia vaikka SPV:hen mikäli siellä kauden aikana tulee loukkaantumisia pakki tontilla. Vaasa vahvoilla divarissa mikäli saavat luotua hyvän joukkue hengen, veikkaanpa seuraavaksi liiga nousijaksi.

  3. Tuota Stinde, jos et nyt ymmärtänyt luettua, niin tää Järvinen oli voitttamassa hopeaa ja teki pakiksi ihan mukavasti pisteitäkin. Eiköhän se talentti jo riitä ryhmään joka ei päässyt edes neljän parhaan joukkoon.