SSV:n pakka pahasti sekaisin? – Kekkonen siirtyy Sveitsiin

Riku Kekkonen on pelannut urallaan Salibandyliigaa HIFK:n ja SSV:n lisäksi TPS:ssä. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Riku Kekkonen, TPS
Riku Kekkonen on pelannut urallaan Salibandyliigaa HIFK:n ja SSV:n lisäksi TPS:ssä. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Sveitsiläinen salibandysivusto Unihockey.ch julkisti sivuillaan varsinaisen siirtopommin. SSV:tä kaksi edellistä kautta edustanut keskushyökkääjä Riku Kekkonen jättää Viikinkien kokoonpanoon ison loven siirtymällä Sveitsiin, Chur Unihockeyn riveihin.

Kekkonen on pelannut Sveitsin liigassa, NLA:ssa, pelaavan Churin riveissä jo kertaalleen kaudella 2009-10. Tuolloin hän oli mainiossa iskussa nakutettuaan kauden aikana tehot 28+25=53.

Churissa pelasi vielä viime kaudella Kari Koskelainen, jonka kanssa Kekkonen on pelannut yhdessä niin Turun Palloseurassa kuin Helsingin IFK:ssakin. Koskelaista huhuiltiin jo keväällä Suomeen ja SSV:hen, mutta tämä siirto saattaa nyt kertoa myös siitä, että hän jatkaa Churin paidassa.

Urallaan paljon loukkaantumisistakin kärsinyt Kekkonen teki viime kaudella 21 pelaamassaan runkosarjan ottelussa tehot 12+9=21 ja antoi kahdessa pelaamassaan pudotuspelissä yhden syötön. Kauden päätteeksi Kekkonen sai pronssimitalin kaulaansa.

Kekkosen siirto ei tee hyvää SSV:lle, joka on ollut joukkueestaan hyvin hiljaa. Viime kauden joukkueesta lopettivat jo kokeneet luottopelaajat Harri Forsten ja Saku Lehti ja konkarimaalivahti Henri Toivoniemen jatkosta ole edelleenkään tietoa. Tommi Vappulakin siirtyi jo aiemmin kakkosdivarin AC HaKiin.

Kekkosen vaihto muutaman vuoden jälkeen takaisin Chur-paitaan suurentaa entisestään ammottavaa aukkoa SSV-kokoonpanossa, eikä tulopuolella näytä olevan juuri kuin omia A-junioreita. Tulopuolen huhuissa liikkunut Tero Tiitukin kun teki sopimuksen tällä viikolla Ruotsin mestari Falunin riveihin.

Miesten Salibandyliigan Huhumaasta näet SSV:n tilanteen kokonaisuudessaan.

Unihockey.ch:n uutinen Riku Kekkosen siirrosta sen sijaan on luettavissa tästä.

One comment