Liiganousijan paluulaivalta myöhästyi kymmenen pelaajaa – ”Odotan jännityksellä sanktioita”

Rauman SalBa voitti keväällä Divarin ja nousi kaudelle 2014–2015 Salibandyliigaan. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa voitti keväällä Divarin ja nousi kaudelle 2014–2015 Salibandyliigaan. Kuva: Elmeri Elo
Rauman SalBa voitti keväällä Divarin ja nousi kaudelle 2014–2015 Salibandyliigaan. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa osallistui viikonloppuna Latvian Openiin, josta joukkueen saldona oli kaksi voittoa ja tappio Salibandyliigan hopeamitalisti Classicia vastaan. Turnauksen paluumatka ei sujunut täysin ongelmitta, vaan SalBan Twitter-tili kertoi eilen, että joukkueen paluulaivalta myöhästyi kaikkiaan 10 pelaajaa.

Päävalmentaja Juha Mäkilä, sosiaalisen median mukaan peräti kymmenen pelaajaa myöhästyi paluulaivaltanne. Miten näin pääsi käymään?
– No, ei siinä ihmeempää ollut. Osa pelaajista lähti puolitoista tuntia ennen laivan lähtöä johonkin syömään tai kahville ja osa ei sitten tajunnut, että laiva lähtee juuri silloin kun siellä satamassa pitää olla. Pari minuuttia myöhästyivät ja tulivat sitten heti seuraavalla lautalla, eli pari tuntia odoteltiin sitten toisessa päässä. Ei siinä mitään dramatiikkaa, vastasi Mäkilä naureskellen.

Minkälaisia sanktioita myöhästyjille on tiedossa?
– Jaa-a. Ne on pelaajien välisiä asioita. Varmaan joku jury ja tuomioistuin kokoontuvat. Itsekin odotan jännityksellä. Niillä rahoilla voidaan sitten pitää joskus kivaa, kun rahat menevät viihdykekassaan, kommentoi Mäkilä.

Miten näet, että itse turnaus sujui SalBan osalta?
– Hyvä maku jäi. Kolme laadukasta ottelua. Nähtiin vähän missä mennään. Latvian maajoukkue oli yllättävän kova ja laittoi meidät ja Classicin ahtaalle pelaamalla agressiivisesti ensimmäiset erät. Sveitsin divarijengi pitikin voittaa. Olivat toki urheilullisia, mutta puolustus ei ihan riittänyt. Siinä pelissä olisi pitänyt tehdä enemmänkin maaleja. Classic oli sitten se päävastus ja siinä viimeistään mitattiin meidän tasoa. Suhteellisen oikeita asioita tehtiin, mutta rutiinitaso ei oikein vielä riitä, analysoi Mäkilä.

SalBan Twiitti aiheesta:

12 comments

  1. Pojat on poikii. Onko tuo nyt niin vakavaa, jos vähän juhlitaan? Ei tässä mitään urheilijoita kuitenkaan olla..

  2. Tästä tulee mieleen ne ihanat ajat kun oli Ahvenanmaalla…
    Joku sitä joskus päätyi Stokikseenkin ja peli jäi väliin 😉

  3. No välillä sattuu ja tapahtuu 😉 Mutta luulen että äijät kyllä kunnon sakot saa joukkueelta 🙂

  4. ketä kiinnostaa dirreäijien reissut mihinkään. koko kesän joukkue hehkuttanu mediassa kaikkea turhaa ja lähtee hissillä takasin dirreen. ei mitään asiaa yhteenkään pisteeseen liigassa.

  5. Kesän hauskin juttu ja roihatan dissaa sen. Pelataan nyt ensin edes pari kierrosta, ennen kuin lähetetään ketään takas divariin.

  6. Dirre on ehkä väsynein salibandyyn pesiytynyt sana. Sano Rauman torilla sana ”dirre” ja sekuntikello käyntiin. Ei kauan kestä, että kolahtaa.

  7. Dirretaisto tulee olemaan kova. Salba, OLS, TPS tulee keräämään 8-14 pistettä kukin. Heidän onnekseen runkosarja tänä vuonna merkityksetön putoamisen kannalta. Keväällä vaan win the right games ja taaperrus jatkuu seuraavalla kaudella.

  8. On se kummaa että ensin valitetaan että hiljaista joukkueiden puolesta. Nyt kun nousija salba on ollut piristys näkyvyydessä. Niin nyt sekin tyrmätään ”koko kesän joukkue hehkuttanu mediassa kaikkea turhaa”. Teet niin tai näin niin täällä aina itkiöitä 🙂