Lohjalla salibandyherkkua torstaina ja perjantaina – Storvreta kylässä

Torstaina ja perjantaina on suomalaisille salibandyn ystäville tarjolla todella kova kattaus huippusalibandya, kun Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla, vierailee runsaasti salibandymaailman kirkkaimpia tähtiä.

Kisakallioon saapuvat viikonlopuksi leireilemään, ja kauteensa valmistautumaan, Ruotsin Superliigasta Storvreta IBK sekä IK Sirius. Maailmanmestareita vilisevät joukkueet harjoittelevat tiukasti tulevaa kautta silmällä pitäen, mutta haastavat leirin ohessa myös suomalaisia huippujoukkueita.

Torstain ottelut käynnistyvät ainutlaatuisella kohtaamisella, kun IK Siriuksen haastaa kovassa kunnossa oleva Divarin ja Mynämäen ylpeys, SBS Wirmo. Heti tämän ottelun jälkeen pidot vain paranevat, kun kaukaloon astelevat Storvreta ja SSV.

– On hienoa, että suomalaiset joukkueet ottivat haasteen vastaan, kun esitimme heille kutsun länsinaapureidemme puolesta, sanoo salibandymaailman hyvin tunteva myyntineuvottelija Tommi Fäldt Kisakalliosta.

Ottelut Kisakallion Susi Training Centerissä jatkuvat perjantaina, kun Storvretan haastaa Esport Oilers ja IK Siriuksen laittaa puolestaan koville Westend Indians.

Otteluaikataulut (Kisakallion Susi Training Center)

Torstai 28.8.
17:30 IK Sirius – SBS Wirmo (Divari)
20:00 Storvreta IBK – SSV

Perjantai 29.8.
17:30 Storvreta IBK – Esport Oilers
20:00 IK Sirius – Westend Indians