SSV julkaisi viimeisetkin pelaajasopimukset – näillä maalivahdeilla kestomenestyjä lähtee kauteen

Timo Toivonen jatkaa SSV:n takalinjoilla. Kuva: Mikko Hyvärinen

Timo Toivonen SSV
Timo Toivonen jatkaa SSV:n takalinjoilla. Kuva: Mikko Hyvärinen

Helsinkiläinen SSV on julkaissut ensi kauden joukkueensa kokonaisuudessaan. Useita korkean profiilin pelaajia menettänyt joukkue lähtee tulevaan kauteen nuorentuneella joukkueella.

Maalivahtiosastolla nähtiin suurin myllerrys, kun pitkäaikainen ykkösmaalivahti Henri Toivoniemi lopetti. Toivoniemen paikkaajaksi hankittiin kesän aikana nuori Santtu Strandberg Tapanilan Erästä. Paolo Keinänen jatkaa taisteluaan ykkösvahdin paikasta.

Puolustuksen tukipilarit Timo Toivonen ja Kimmo Kinnunen ovat jatkamassa seurassa myös ensi kaudella. Vuosaarelaisjoukkue hankki puolustukseensa viimeisimpänä vahvistuksena viime kaudella Divariseura Lasb:ia edustaneen Jere Liljenbäckin.

Hyökkäyksen suhteen joukkue julkaisi vielä kaksi sopimusta, kun Niclas Meyer ja Henri Tuhkanen rustasivat nimensä jatkopahveihin. Peräti kolme sentteriään menettänyt pronssijoukkue tarjonnee ensi kaudella yhä enemmän vastuuta nuorille pelimiehilleen.

SSV:n ensi kauden joukkue kokonaisuudessaan:

Maalivahdit
Paolo Keinänen
Kristian Krogius
Santtu Strandberg

Puolustajat
Marko Juselius
Kimmo Kinnunen
Mikael Lax
Jere Liljenbäck
Jukka Soini
Lauri Stenfors
Erik Storgårds
Timo Toivonen

Hyökkääjät
Jani Helenius
Mikael Järvi
Juho Järvinen
Miko Kailiala
Roni Laasonen
Pasi Laitila
Waltter Mahlberg
Miikka Martikainen
Niclas Meyer
Tuomas Nylander
Markus Olkkonen
Henri Tuhkanen

Valmentajat
Mika Ahonen
Markus Huhtimo
Petri Huttunen
Petri Siponen

Uutinen SSV:n sivuilla

6 comments

  1. Nähtävästi nyt mennään sitten nuoremmalla rosterilla, kun kokeneet lopettavat. Olisiko SSV:n edustuksen johto voinut varautua tähän jotenkin ennakoivasti? Oliko tämä odotettavissa?

    Monta ikäluokkaa tuli ja meni junioripuolelta. Paljon lahjakkaita pelaajia lähti muihin seuroihin.

  2. Kyllä SSV tulee olemaan vaikea vastustaja tälläkin rosterilla jokaiselle liigaseuralle.
    Tänään Oilers on hyvä mittari missä mennään.
    Liiga/ liitto on tehnyt erikoisen valinnan kun samanaikaisesti pelataan huippusäbää Vantaalla on markkinointi keskittynyt katusählyyn narikkatorilla. Nyt ei ainakaan menty urheilu edellä!

  3. noutajan kommentti on kyllä ihan paras! Mä luulen, että SSV tippuu tolla jo suoraan kakkosdivariin, ehkä jopa kolmoseen. Juho Järvinen ei osu enään yhteenkään ilmalättyyn, Laxin kaukorannarit menee kakkoskerrokseen ja Strandbergin mystisesti jättää kaiken torjuntataitonsa Mosahallin koppiin.

    Heikompi jees kuin vuos sit, mut ei paljon. Nuorennusleikkaus, jonka varmasti kaikki osas odottaa tapahtuvan. Kotietu pleijareissa ihan realistinen.