SSV vahvisti Pasi Laitilan siirron – Järvinen, Olkkonen ja Helenius jatkavat

Kuva: Mikko Hyvärinen

Pasi Laitila
Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV:n miesten liigajoukkue vahvistanut verkkosivuillaan Pasi Laitilan sopimuksen. Pääkallo.fi kertoi Laitilan SSV-siirrosta heinäkuun puolivälissä.

Laitilalla on takanaan pitkä historia Salibandyliigassa Tapanilan Erän paidassa. Viime kaudella laitahyökkääjä palloili kakkosdivarissa Leisku FT:n riveissä.

Pelattuja otteluita Laitilalla on takanaan 231, joissa pisteitä on kertynyt 160+155=315 pistettä. Uran saavutuksiin tähän mennessä kuuluvat muun muassa kaksi SM-hopeaa, kaksi SM-pronssia ja kolme Suomen Cupin voittoa.

Laitilan sopimuksen lisäksi SSV on julkistanut Juho Järvisen, Jani Heleniuksen ja Markus Olkkosen jatkosopimukset.

Lisää pelaajasopimuksista SSV:n sivuilla.

19 comments

  1. Millaisia ketjuja SSV mahtaa saada ensi kauden pelaajistollaan kasaan?

    Järvi-Helenius-Järvinen
    Toivonen-Kinnunen

    Olkkonen-Laasonen-Kailiala
    Lax-Stenfors

    Laitila-x-H.Lehtonen
    Meyer-L.Lehtonen

    Pääseekö SSV ensi kaudella edes pudotuspeleihin näillä miehillä?

  2. Keskustaan ei päteviä kavereita löydy ollenkaan. Ylemmässä sommitelmassa helenius & laasonen koulutukseltaan laitureita. Lisäksi heikohko mv-tilanne. Tiukkaa tekee pleijaripaikka.

  3. Heh, huumorimiehiä on näköjään liikkeellä. Viime vuoden ennakoissa kaikkien mielestä jengi oli mestariaineista, ja runkosarjassa jäi juuri ja juuri kakkoseksi ja siitä porukasta on pois Forsten, Kekkonen, Lehti ja Toivoniemi. Nyt ei muka tuolla porukalla mentäisi pleijareihin… hehheh!

    Vielä kun tohon lisää junnuista Storgårdsin, Soinin ja Mahlbergin, niin ei se nyt ihan huono nippu kyllä ole.

    Tiukempaa varmaan tulee kuin viime vuonna, mutta SSV menee heittämällä pleijareihin. Kotietukin on aivan realistinen. Pronssi hyvinkin mahdollinen. Classic ja Happee muista jengeistä ovat ainoat, jotka ovat paperilla paljon kovemmat.

  4. Viime vuonna Toivoniemi antoi maalivahtipelillään SSV:lle mahdollisuuden kamppailla liigamestaruudesta, mutta nyt on pukukopissa jättisuuret saappaat ilman kantajaa. Pallopoika sai parissa ottelussa (Indians, Oilers) näytön mahdollisuudet, mutta lopputulokset osoittivat, että SSV pysyi pystyssä tai kaatui sen mukaan kuka oli maalissa.

    Maalivahtipeli tulee olemaan SSV:n yksi kriittisimmistä menestystekijöistä tulevalla kaudella. Maalivahdin avainpelaajan ominaisuus nähtiin jo Rytychin aikana. Ylijohtava värvättiin ”eläkkeeltä” ja vei SSV:n finaaleihin, joihin ei olisi ollut mahdollisuutta ilman kyseistä pelastusoperaatiota. Nähtäväksi jää, toistaako historia itseään

  5. Nuo ketjut ovat olleet suunnilleen tässä muodossa:
    Helenius-Meyer-Kailiala
    Olkkonen-Laitila-Järvinen
    Järvi-Tuhkanen??-Laasonen

    Eihän noi nyt ihan kamalan heikkoja ole?

  6. Sanotaan että millä 8 joukkueella tässä maassa kovempi nippu? Plaijari väittää turha provo tai sitten oikeesti jampat ihan yössä. Nyt junnupakeilla paikka nousta ryminällä isojen poikain saappaisiin ja siinnä soini ja Storgårds tulee sata varmasti onnistumaan. Siinnähän sitten leukoja enää turha lonksutella…

  7. No kyllä on. Meyer ainoa liigakriteerit täyttävä sentteri… Kertoo kyllä kaiken, että ovat tuon Laitilan tuonne raahanneet.

  8. Sentteriongelma on, ainakin paperilla. Mutta laiturit ovat vahvoja. Ja kun tuohon lyö pakeiksi Toivosen, Kinnusen, Stenforsin, Laxin, Storgårdsin ja nuoret, niin kyllähän tuossa on ihan potentiaalinen paketti. Kyllä tuo mielestäni on ihan kilpailukykyinen vaikka Oilersiin verrattuna. Strandberg on kysymysmerkki, mutta nopeastihan se nähdään tarttuuko pallo.

  9. siinnähän nyt on niille kauan huudeilluille junnuille tonttia. SSV kun kyseessä niin aina valitusta, milloin liian vanha ja milloin liian sopiva jne. Kaksi kovaa senaa pois, siitä vaan kovimmat jätkät täyttämään ruotua. Olihan niitäkin aikoja milloin tohtori ei ollut viikkareiden ykkössena ja mestaruuksia tuli…

  10. Ihan kärkeen en usko SSV:n yltävän, mutta heti siihen taakse kyllä! Sentteritilanne on huono, jos sitä vertaa ihan kärkiporukoihin. Mutta jos väitätte, ettei ole asiaa playoffseihin niin olette kyllä pahasti kuutamolla. Runkosarjassa tällä materiaalilla mennään sijoille 5-6 ja playoffseissa tällä kokemuksella välieräpaikka ei olisi yllätys. Finaalipaikka sen sijaan olisi.

  11. Kyllä se vaan niin on, että jos lähtee ykkösveska, -pakki ja -hyökkääjä, niin on näillä junnuilla jopa liiankin isot saappaat täytettävänä. Vielä kun muistetaan kuinka ”hyvä” Ahonen on saamaan nuorista parhaan irti.. Vaikeaa tulee olemaan

  12. Löytyiskö Jokerien keskustelua herättäneistä ylijäämäpelaajista joku sopiva sentteri? Mutta vakavasti ottaen tämä ssv:n tilanne tuo ihan uudenlaista mielenkiintoa sarjaan. Ja saa nähdä milloin rosreriin palaa tuttuja nimiä eläkkeeltä

  13. No nyt meni mielenkiintoiseksi. Lehtosen veljeksetkin lähtivät. Taitaa olla niin, että ”paperilla” ssv on heikentynyt kaikkein eniten. Jos pajatso jatkaa tyhjentymistä tällä tahdillan niin pitää kirjelmöidä ssv:n toimistolle, että haluan kausikorttirahani takaisin.

    Missäköhän nyt mättää?

  14. Msy:lle, sun asentees mättää! Ei jumalauta ihan kelpo jengi kyseessä ja nyt alkaa väistämätön eli uudet tuulet. Ei vanhat parrat loputtomiin pelaa. Tää on just se vaihe missä punnitaan niin joukkue kuin kannattajat ja näköjään landella ollaan oikeassa kannattajien suhteen, jos tossa ylempänä on yleinen asenne…

  15. Totta, asenteeni mättää, mutta silti olen ostanut kausikortin ja istun sarja-avauksessa katsomossa sekä jo huomenna poweradessa. Maksavalla asiakkaalla on oikeus ynistä ja huudella nimettömänä netissä.

    Muutokset tekevät yleensä hyvää, kuten viime vuoden uuden pelitavan sisäänajo, mutta huolestuttaa tällainen kertarysäys.

    Hyvää tässä on se, että potentiaaliset mm -pelaajat saavat paljon vastuuta.

  16. Kerta rysäyksenähän se tulee kun ei ajoissa tehdä. Ja toki onhan maksavalla oikeuitensa. Sitä ei voi kiistää, että SSV-vihaajien puheissa on ollut totuuden siementä, kun aina vaan luotettu vanhoihin ratsuihin. Toki menestystä on tullut, joten toi on vähän kaksi teräinen miekka. Mä olen kuitenkin luottavainen ens kauden suhteen ja odotan pirteää peliä. Aina kun jotain muuttaa alkuun ei välttämättä toimi, mutta pitäis aina pystyy katsomaan sitä kuuluisaa ”isoa kuvaa”