Storvreta SSV:tä vahvempi kiihkeässä kamppailussa – Rudd iski hattutempun

alexander Ruddin paita vaihtui viime kauden jälkeen Storvretan punanuttuun. Rudd oli ottelun hahmo SSV:tä vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Kuva: Per Wiklund.
Alexander Ruddin pelipaita vaihtui viime kauden jälkeen Storvretan punanuttuun. Rudd oli ottelun hahmo SSV:tä vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Kuva: Per Wiklund.

Storvreta ja SSV pelasivat harjoitusottelun torstai-iltana Kisakallion Susi Training Centerissä. Pääkallo.fi oli paikan päällä todistamassa huippujoukkueiden kohtaamista. Ottelu oli tasainen, mutta kolmannessa erässä Storvreta sai kaulaa ja voitti ottelun lopulta 7-4 (1-0, 3-2, 3-2).

Storvreta oli vahva molemmilla maalinedustoilla ja käänsi peliä suoraviivaisesti. Ottelu oli kiihkeätempoinen ja SSV-pelaajien otteet alkoivat herpaantua lopussa. SSV tuli tasoihin heti kolmannen toisen erän jälkeen, mutta sitten Storvreta teki kaksi maalia putkeen, mikä siivitti ruotsalaiset voittoon.

Ottelun hahmo oli tällä kaudella Storvretan vahvuuteen siirtynyt Alexander Rudd, joka oli totutun tehokas myös punapaidoissa. Tänä iltana herran saldo oli 3+1.

Ottelu oli harjoitusotteluksi yllättävän kovatempoinen ja kiihkeä. Pelin aikana löytyi taistelupareja ja kentällä taisteltiin tosissaan. Ruotsalaiset pyrkivät tulemaan ylhäältä kiinni aina kun tuli paikka, eli entisaikojen kyttäilyä ei tosiaan nähty.