Takana vilkas salibandyviikonloppu – suomalaiset vahvoja harjoitusturnauksissa

SB Vaasa vei Tallinnan turnauksen voiton liigajoukkueiden nenän edestä. Kuva: Jari Turunen

SB Vaasa vei Tallinnan turnauksen voiton liigajoukkueiden nenän edestä. Kuva: Jari Turunen
SB Vaasa vei Tallinnan turnauksen voiton liigajoukkueiden nenän edestä. Kuva: Jari Turunen

Viikonloppuna pelattiin useita kovatasoisia salibandyturnauksia Suomessa ja ulkomailla. Kaiken kaikkiaan suomalaisjoukkueet menestyivät hyvin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tallink Floorball-turnauksessa nähtiin hienoinen yllätysvoittaja, kun Divarijoukkue SB Vaasa nappasi turnausvoiton kaadettuaan Lekringsin sekä suomalaisista liigajoukkueista Nokian Krp:n ja Kooveen. Turnauksen kaikki tulokset tässä osoitteessa.

SC Classic järjesti viikonloppuna naisten kovatasoisen salibandyturnauksen Tampereella. Kotijoukkue oli turnauksessa voittamaton kaadettuaan SB-Pron, ruotsalaisen IKSU:n sekä Happeen. Turnauksesta on tarjolla Classicin otteluiden lopputulokset.

Vantaan Powerade-turnauksessa miteltiin pääkaupunkiseudun herruudesta. Esport Oilers johti turnausta vielä alkulohkojen jälkeen, mutta SSV oli lopulta parempi finaalissa. Indians oli turnauksen kolmas ennen Erää. Turnauksen tulokset täältä.

Latvian Open-turnauksessa nähtiin kaksi suomalaisjoukkuetta, kun SC Classic ja Rauman Salba olivat mukana tämän vuoden koitoksessa. Liigajoukkueet voittivat sekä perjantain että lauantain ottelunsa ja pelasivat turnauksen voitosta sunnuntaina. Ratkaisevassa ottelussa Classic oli liiganousijaa vahvempi. Turnauksen tuloksia täältä.

Pääkallo.fi on kerännyt myös muita tuloksia viikonlopun harjoitusotteluista. Jos lukijoilla on tietoa puuttuvista tuloksista, niin ilmiantakaa niitä kommenttiosastoon. Miesten harjoitusottelut ja naisten harjoitusottelut.

One comment

  1. Milloinka julkaisette kausiennakot joukkueista?
    Liiga? Divari? Nuorten-SM?