Video: Maailman suurimmat seurat kohtasivat Tapanilassa

Tapanilan Erän miesten Salibandyliiga-joukkue aloitti kauden 2014-2015 harjoitusottelut lauantaina 16. elokuuta ottelulla ruotsalaista Linköpingiä vastaan.

Ottelu oli kahden salibandyjätin kohtaaminen, sillä vastakkain ovat jäsenmääriltään maailman suurimmat salibandyseurat. Maailman suurimman seuran titteliä kantava Linköping sijoittui viime kaudella Ruotsin liigassa runkosarjan 10. sijalle.

Vaikka Erän riveissä viilettivät tutut vahvistukset Lauri Kapanen ja Tommi Aro, joutui joukkue nöyrtymään ruotsalaisille. Linköpingin voitto kirjattiin lukemin 9–6. Ottelun maalikoosteen voi katsoa tuosta alta.

7 comments

  1. Lisenssipelaajien määrällä laskettuna,joka lienee se parempi mittari, Erä ei ole edes Suomen suurin. Edelle menevät ainakin OLS ja Indians.

  2. Tapanilan Erän salibandykoululaiset (600-800 pelaajaa?) Eivät maksa lisenssiä, koska heillä on jo vakuutus seuran kautta. Tarvitseeko Erän maksaa lisenssi kaikille (3€ per pelaaja?) että saavat tittelin Suomen suurimpana? Vai kannattaako käyttää rahat johonkin järkevämpään?

  3. Millä kertoimella Sepi olet laskenut?:) Näkökulmasta tietysti riippuu myös minkä lukee maailmaksi. Joillekin maailma voi olla vain Mosahalli. Silloinhan sitä on automaattisesti maailman suurin salibandyseura ja ehkä jopa maailman paras.

    Ne seinäkiipeilijät,yleisurheilijat,nyrkkeilijät ja metsästysporukat eivät ole salibandyn pelaajia. Vähän sama kun Oulussa laskettaisiin mukaan jääpalloilijat ja kaikki seuratoiminassa mukana olevat isät ja äitit. Kannattaa ihmeessä vaatia salibandykouluun osallistuvilta lapsien vanhemmilta tuo 3€ lisenssi. Se ei ole iso raha vanhemmille, tosin riippuu mikä on kausimaksu seuralle?

    Siinä olen tietty samaa mieltä, että tuon rahan voisi käyttää järkevämmin. Kun Liitolle sitä rahaa tulee, niin kannattaisi miettiä mihin sitä suunnata. Ainakaan junioreiden ikäluokkavalmentajille ei Salibandyliitolta korvauksia heru juuri lainkaan. Tai ovat lähinnä vitsi. Jossain vaiheessa se pelkkä ”rakkaudesta lajiin” ei vain riitä jos toimintaa haluaa kehittää. Ikäluokkavalmentajat ovat aika tärkeässä roolissa koko lajin kannalta. Kumma juttu, ettei ikäluokkavalmentajat jatka hommissa.. Onkohan kukaan Salibandyliitossa asiasta yhtään huolissaan? Minä olisin ainakin. Jossain vaiheessa loppuu pätevät valmentajat. Ihan älyttömän hyvää ei tuolta kentältä aina kuulu. Kannattaa laittaa vaikka nykyisille ja entiselle koutseille kyselyä epäkohdista ja tiedustella miten toimintaa voisi saada parannettua. Ihan vain idea. Saa käyttää.

    Mutta takaisin tuohon jäsenmäärään..

    Kun kaikilla on lisenssi, niin saa faktat kuntoon. Sen jälkeen voi meuhkata isoon ääneen täällä foorumeilla. Tuo 600-800 on aika iso heitto. 200 jäsenen erotus on jo kuitenkin aika paljon. Pysytään totuudessa eikä uutisoida harhaanjohtavasti.:)

  4. Erällä siis lisenssipelaajia se vajaa 700 ja lisenssittömiä pelaajia 600-800 päälle?

  5. Onhan se varmasti noin, että muissakin lajeissa jokainen 3 päivän urheilu/potkupallo koulun käynyt lisätään pelaaja rekisteriin. Saadaan lukuja ylös. Toki eihän toi lisenssikään tee autuaaksi, jos esim. BBU:ssa on kymmennittäin puulaakipelaajia listoillaan;-)

  6. niin lisenssipelaajien suhteen kolmanneksi suurin mutta otsikkohan sanoo että jäsenmäärältään. Siihen riittää että maksaa seuran jäsenmaksun, ei tarvita lisennsiä ollakseen jäsen. voi siellä olla äitejä, isiä, mummon kaimoja yms vaikka kannattaja- tai tukijäseninä. Ja salibandyjaoston jäsenmäärä Erässä taitaa olla rapiat 1600 jäsentä? Emoseurahan kun lasketaan kiipelijät ynnä muut mukaan niin on vissiin jäsenmäärältään suomen suurin urheiluseura?