Video: Oilers-SSV kaikki maalit – Lindforsilta komea soolomaali, SSV turnausvoittoon

Powerade-turnauksen finaalissa kohtasivat Oilers ja SSV. Helsinkiläinen SSV oli ottelussa vahvempi lukemin 8-4 ja vei pääkaupunkiseudun herruuden nimiinsä.

Oilersin raporttiin tästä.

Oilersin tuottama maalikooste alla.

 

10 comments

  1. Jaahas jaahas, ei taida jengin sittenkään kannattaa lähteä kausareita palauttamaan;-).

  2. Loistava kooste! Kunpa muutkin ymmärtäisi maalien lisäksi näyttää koosteessa myös torjuntoja ja nättejä ukotuksia.

    Kiitos Oilers, hienoa duunia!

  3. Hyvä muistutus S:ltä. Uho,n ja hammasten kiristely on laantunut ja kolmen pelin perusteella en ole enää palauttamassa kausaria.

    Mielenkiintoinen uusi nippu kasassa ssv:llä. Nuoret pelaajat onnistuivat ihan ok, vaikka ei ole varmaan helppoa pelata kun kokoonpano vaihtelee jopa erien sisällä. Uusista pelaajista ainut selkeä pettymys oli Laitila, joka ei tuntunut olevan ollenkaan kartalla. Ei peli valmista ollut, mutta eipä se ollut muillakaan. Varsinkin perjantain pelit olivat sellaista ”oho, pitiks jonkun pitää tuo” -rymistelyä jokaisella joukkueella. Sunnutain loppuottelussa oli 1. ja 2. kentät koottu kokeneista pelureista ja kolmosessa oli nuoret. Hyvää on nyt se, että nuoret pelaajat tulevat samaan vastuuta eikä ole varaa pistää ukkoa penkille jos ei ensimmäisessä erässä onnistu. Oikea laita on kova; Kailiala, Järvinen, Laasonen ja Mahlbergg kilpailevat peliajasta. Samalla laita on myös haavoittuvainen, koska edellä mainituista pelaajista tuskin kukaan tulee urallaan samaan parhaan puolustavan hyökkääjän palkintoa.

    Oilers näytti kaikkein valmiimmalta, varmaan sen vuoksi, että joukkue oli pysynyt melko samana. He saavat pari erittäin vaarallista hyökkäysketjua kasaan. Muutama pelaaja voisi ennen kauden alkua mennä Wardien kokkikouluun.

  4. Stenforsin Laurilla eri säännöt selkäänajelun suhteen kuin muilla? Jos mies ei liigassa kerkeä olkapäälle, niin kuinka sitten majussa ruotsalaisia vastaan?

  5. Hyvä Msy. Pitää nyt toivoa, että Laitila tuo kokemuksellaan jotain joukkueeseen. Ei kyllä kyseinen jätkä ole mua oikein koskaan sytyttänyt tai vakuuttanut. Hyvähän se muutama kokenut ratsu olla joukkueessa, Happeen mestaruuden pääarkkitehtikin oli nimenomaan kokenut pelaaja, eli P.Kauko.

    Vasemmalta laidalta tarvitaan tosiaan kovia otteita puolustussuuntaan. Hyökkäyssuuntaan tossa on kyllä nippu kovia kavereita. Amulta tää nyt vaatii ihan eri lähtökohtaa kuin aikaisempina vuosina, toivottavasti hänellä on kykyä muuttaa vanhoja toimintatapojaan.

  6. Amu peluuttaa vaikka 10 vanhempaa ukkoa eikä Anna junnuille peliaikaa laasonen poikkeus,saattepa nähdä kauden aikana.

  7. Ei SSV:llä ole mitään hätää. Amu on todella hyvä nuorten pelaajien kehittäjä ja valmentaja. Hän myös antaa kärsivällisesti nuorille aikaa opetella liigassa vaadittavaa pelaamista. Junnut saavat tehdä kentällä ihan samoja virheitä kuin kokeneemmatkin pelaajat joutumatta vilttiin. Jo tällä kaudella nämä edellisisllä kausilla tässä salibandyn korkaekoulussa olleet nuoret pelaajat ovat valmiita mestaruuden arvoisiin suorituksiin.

  8. Toivotaan että Stadi on väärässä, ylemmän kommentin kanssa en nyt täysin ole samaa mieltä. Toki kasvattajaseurana SSV menee koko ajan eteenpäin…

    Esim. Soinille ois toivonut ennemmän peliaikaa viime kaudella. En nyt muista peliä, missä Toivonen kesken pelin lopetti, Soini sisään ja oli paljon pirteämpi ja toi liikkeellään ykköseen paljon lisää. Ei tää Amua näyttänyt vakuuttavan. Musta tuntuu, että vanhoilla parroilla on aina paikka jos pelaavat, toki voin olla väärässä? Ihan sama mun mielestä mitä on saavuttanut, jos päivän kunto ei riitä, niin Toivoset ja Järvet kiltisti vilttiin. Niinhän se Temekin anaheimissa istui penkillä pitkiä aikoja, ku ei enää vanhaan malliin pärjännyt…

  9. S:lle sitä en ole sanonut että junnut olisi huonoja vaan niinkuin sanoit niin vanhat parrat pelaa aina kun pystyy,soini,eki ja muut junnut ovat hyviä poikia ja varmasti muualla pelaisivat isoja minuutteja.

  10. Lindforsin alivoimassa kuuluttaja sanoi ;”ja siinä nähtiin tyylipuhdas kahville vienti”

    täytyy allekirjoittaa