Video: SSV-Storvreta kaikki maalit – Storvretalla uusi superketju, Ruddilta kaunis rankkari

SSV ja ruotsalainen Storvreta kohtasivat eilen Kisakallion huippuottelussa. SSV joutui toteamaan länsinaapurin hopeamitalistin paremmakseen kiihkeän kamppailun jälkeen lukemin 7-4. Vieraiden tähtenä hääri suuren kohun saattelemana viime kaudella Falunista Storvretaan siirtynyt Alexander Rudd tehoin 3+1.

Storvreta esitteli ottelussa myös uuden superketjun, eli ”superfemman”, jossa pelasivat Rudd, Henrik Stenberg, Rasmus Sundstedt, Mattias Samuelsson ja Niklas Winroth.

Maalikooste on katsottavissa tästä.

5 comments

  1. Mikähän siinä on että SSV ei voi pelata sellaisilla paidoilla missä on numerot selässä? Pieni asiahan tuo on, mutta en pysty kuvittelemaan että mikään salibandyn suurseuroista toimisi samalla tavalla.

    Lisäksi kun yksi junnu on huidellut koko pre-seasonin nilkkasukissa ja Amun aikainen herrasmieskäyttäytyminen penkin takana on vaihtunut Mahun päinvastaseen, täytyy ihmetellä mitä tälle eilisen seurojen suunnannäyttäjälle on tapahtunut. Pienet asiat vaikuttavat mielikuvaan.

  2. Minkäköhän mielikuvan saat pitkistä sukista ” Galante ”? Treenipelissä on juurikin sama, mikä paita siellä päällä on – kunhan ovat samanlaiset.

  3. En saa pitkistä sukista mielikuvia, sääntöjen mukaan sellaiset pitää olla. Nilkkasukista taas tulee mieleen huolittelematon, välinpitämätön ja räikeimpänä ehkä jonkinlainen arvostamattomuus vastustajaa ja peliä kohtaan.

    Tuli ehkä voimakkaita sanoja, mutta en minä yöunia ole menettänyt. Kunhan ihmettelen ääneen SSV:n uutta tyyliä, johon näyttää kuuluvan tämä ”juurikin sama mikä paita siellä päällä on”. Ennen tämä ”juurikin sama” vaikutti koskevan ainoastaan markkinointia ja yleisön saamista pasilaan.

  4. Kyllä SSV oli monella osa-alueella Storvetaa jäljessä. Liike hidastui heti kun SSV sai pallon. Storvetan peli oli monipuolisempaa. Toivottavasti tämä ei kerro loppuvuoden MM-kisojen tuloksesta ja että suomi ei ole pystynyt kuromaan yhtään umpeen sitä kaksi vuotta sitten esiin tullutta tasoeroa.

  5. Galante tietää SSV:n olevan yksi liigan tyylikkäimmistä joukkueista – aina. ”Uusi” tyyli on nyt jopa viikon vanha. Yleisöhän löytää tampereelle ja toisinaan myös seinäjoelle – siinä kaikki.

    ”Räikeimpänä ehkä jonkinlainen arvostamattomuus vastustajaa ja peliä kohtaan”. Tuo on jo niin puppua, että siihen pystyy vain ssv:tä vihaava tai iltiksen toimittaja. Veikkaan ensimmäistä.

    Olisiko uudet asut ehkä vielä tulematta?