Miehet

Kliininen SPV kotivoittoon – katso lauantain salibandytulokset

20.09.
2014
26 Kommenttia
0

SPV kaatoi SSV:n kauden avausottelussa lukemin 6-3(1-1,3-1,2-1). SPV oli vaarallinen eritoten erikoistilanteissa. Kotijoukkueen Ville Kuusela osui kahteen otteeseen SSV:n verkkoon ja syötti yhden osuman. 

SSV sai pienen loppukirin aikaiseksi viimeisellä kympillä ja oli tulla jo maalin päähän, mutta siltä hylättiin kaksi osumaa, joista varsinkin toinen melko heppoisin perustein. Maalin hylkääminen puhutti eritoten sosiaalisessa mediassa.

Miesten liigan muissa kamppailuissa Koovee oli kotonaan TPS:aa vahvempi ja voitti lukemin 9-5(2-3,1-2,6-0). Koovee innostui pelaamaan eritoten viimeisessä erässä ja voitti sen luvuin 6-0. Eemeli Salin paukutti ottelussa tehopisteet 4+0 ja viimeisessä erässä hatullisen.

Pääkallo.fi:n mestarisuosikiksi nimeämä Esport Oilers aloitti kautensa 7-4(0-1,3-2,4-1)-kotivoitolla. Oilersin Casper Pfitzner ja Jyri Perokorpi naulasivat pisteet 1+1. Vieraiden Niko Juhola osui kahdesti.

Naisten Salibandyliigassa TPS järjesti pienehkön yllätyksen ja kaatoi Kooveen vieraskentällä lukemin 3-5(1-3,1-1,1-1). Siru Karjalainen iski ottelussa tehot 3+1. Classicin ja Happeen välisen kamppailun otteluraportti on luettavissa täältä.

Miesten Divarissa M-Team otti odotetun kotivoiton ja kaatoi PSS:n lukemin 11-3(3-2,1-1,7-0). Toisessa päättyneessä kamppailussa Erä Akatemia menetti johtonsa ottelun viimeisellä vitosella ja sai todeta Åif:n paremmakseen lukemin 3-4(1-0,1-0,1-4).

Elenia Areenalla käyty Steelersin ja Lasbin paikalliskamppailu kiinnosti yleisöä ja paikalle löysi kaikkiaan 1000 katsojaa. Lukema on uusi Divarin katsojaennätys. Itse ottelu oli tiukka ja dramaattinen. Steelers tasoitti pelin ajassa 59.55 Nico Jonaesonin maalilla ja vei voiton jatkoajalla Timo Johanssonin viimeistellessä ratkaisumaalin ajassa 61.48.

Miesten Salibandyliiga
klo 16.30 SPV–SSV 6-3
klo 17.00 Koovee–TPS 9-5
klo 17.00 Oilers–Classic 7-4
klo 18.30 OLS-Erä

Naisten Salibandyliiga
klo 14.00 Happee–Classic 3-8
klo 14.00 Koovee–TPS 3-5
klo 18.30 SB Vantaa–Steelers JSB 8-4
klo 18.30 M-Team-PSS 3-7
klo 18.30 Erä III-SB-Pro 2-4

Divari
klo 15.00 Erä Akatemia–ÅIF 3-4
klo 15.30 M-Team–PSS 11-3
klo 17.00 Steelers–LaSB 10-9 ja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
veijo
20/09/2014
Toisessa hylätyssä Kivilehto käytti koskemattomuus-korttia. Ei mitään rikettä. Jos vastaavan virheen olisi tehnyt tuntematon pakki, ei vihellystä.
Mikä
20/09/2014
oli SSV:n maalivahdin torjuntaprosentti? :)
Se
20/09/2014
oli 64,7%
Tampere
20/09/2014
Kallis oli classicin 5 minsan jäähy.....
Espoolainen
20/09/2014
Espoon matsi ratkesi Kivipaasin 5 minuutin jäähyyn. Oliko tuomio oikein? Katsomoon näykyi mailalla huitominen, oliko se näin kovan rangaistuksen arvoinen, ei, vaikka öljyisllä laseilla katsottuna.
Hyvätsoinen ottelu oli, näin kauden alussa. Lupaa hyvää jatkossa molemmille joukkueille.
Manse
20/09/2014
Vänttinen kiikarit ja Savo tippunut kokoonpanosta...
Hönttö
20/09/2014
Seinäjojella sai Jaripekat painella selästä ukkoo pihalle, jäähyistä tietookaa.
perinteinen ratkaisu Espoosta
20/09/2014
Tasakentällisin C voitti.

Se ei tietysti ole yllätys, että Espoon Fallers kalastelee vastustajalle jäähyjä. Dumarit on menny niihin jo monen vuoden ajan.
Jupe
20/09/2014
Höntön kannattaa kelata nauhaa takaisin päin... Jos vastustajalle kääntää selkänsä olkapää-olkapää-tilanteessa niin selkäänhän se osuu... Näin kävi molemmissa tilanteissa, missä SSV-pelurit keräilivät kamojaan...
Uppis
20/09/2014
Se huitaisu ei ollut vahinko, kaveri suutuspäissään löi Oilersin pelaajaa mailalla. Kova rangaistus toki, joka osaltaan ratkaisi pelin, mutta yhtä hyvin voi sanoa, että Classicin kolme hukattua ylivoimaa ratkaisi pelin.
Api
20/09/2014
Pilli soi ennen maalia. Syyllä ei ole merkitystä. Järvi on vissiin vaihtanut lajikseen pystypainin..
S
20/09/2014
"Toisessa hylätyssä Kivilehto käytti koskemattomuus-korttia. Ei mitään rikettä. Jos vastaavan virheen olisi tehnyt tuntematon pakki, ei vihellystä."

Saadaan tilastot kuntoon, että voi hyvällä mielellä ottaa kisoihin:-). Toi nyt oli niin selvä tilanne, että pojalla pallo karkasi ja karkki pois. No mutta näitä sattuu, mutta ois voinut ilman tota tuomarien jatkunutta kesälomaa ollut erilainen loppu. Kokonaisuutena suhteellisen sekavaa sählyä puolin ja toisin. Speven peli ei ole kyllä valitettavasti mihinkään monipuolistunut, pitkää päätyyn liikaa. Mä siis kannatan ekaksi ssv:tä, mutta nro.2 on SPV:-). sinänsä paha peli kattoa:-D
S
20/09/2014
" Jos vastustajalle kääntää selkänsä olkapää-olkapää-tilanteessa niin selkäänhän se osuu…"

Joopa joo Tuutsi vois kyllä vähän alkaa peiliin kattelee, jos taas alkais pelaa niinku pleijareissa joku vuosi sitten(milloin oli suosikki jätkä!). Nyt vittu ajelee selkään Stenforsia ihan turhaan ja muutenkin kentällä ihan paska!! On se ihme että kaverilla ois kykyä pelata, mutta keskittyy näköjään Tedymäiseen spedeilyyn--> penkkiä Tommy jos ei asiat muutu!!
Tieto
21/09/2014
Hetkinen. Stenfors selkeesti katsoi ennen taklausta Kivirantaa ja heti sen jälkeen käänsi selän. Mitä Kiviranta olisi voinut tehdä, väistää? Jopa lätkäkiekossa opetetaan, että älä käännä selkää ennen laitaa. Tilanne näkyi hyvin telkun hidastuksissa. Se oli osuma, joita pelissä tulee. Onneksi Suomen yksi tämän hetken parhaista pakeista (ja meikän lemppareista) pystyi jatkamaan peliä.
Jupe
21/09/2014
Ja toinen tilanne, missä Kouvonen pelasi miehekkäästi, mutta SSV-peluri käänsi selän... Kova itku oli näistä tilanteista Ylen selostajillakin... Myönnetään, että Kinnusen jäähy tuli aiheettomasti
Msy
21/09/2014
Minusts Stenfors ei kääntänyt selkää eikä Kiviranta yrittänyt kolata Stenforsia. Katseiden kohtaamisen jälkeen Stenfors muutti vähän rytmiä ja yritti ryöstää pallon itselleen. Kiviranta taas lähti ottamaan kontaktia olkpää olkäpäätä vasten, mutta olkapää oli kerennyt alta pois.
Tieto
21/09/2014
Msyn kanssa samoilla linjoilla. Kiviranta oli vaan jo ehtinyt lukita taklauksen. Vaikeita hetkiä. Liigassa pelinopeus ja fyysisyys ovat nousseet jopa liian koviksi. Toivottavasti ei mene tällä kaudella yli. Enää palloja ei voiteta nojaamalla. Tämänkin päivän pelit ovat sen osoittaneet. Tulee puhtaita ja epäpuhtaita osumia lähellä laitaa. Nojaamalla ei vaan voita kaksinkamppailua. Ja kyllä siellä Spevenkin miehet keräs välillä kamppeita, niin kuin pitääkin.
tuomarit ok
21/09/2014
Peli nähty Areenalla ja nyt uudelleen nauhoituksena. Ihan tavanomainen suoritus tuomareilta. Virheitäkin tuli, mutta niitä nyt tulee väistämättä jokaisessa salibandymatsissa jokaiselle tuomarille. Tänään tuomarivirheet meni aika hyvin tasan joukkueiden kesken, ehkä Järvelle olisi edes yksi jäähy pitänyt viheltää. Luuli vissiin tulleensa taas painikisoihin, vaikka niskalenkki ei kovin puhdas ollutkaan.
Elvis
21/09/2014
Kyllä kaikki maailman viisaus tulee 15v salibandyjunnujen suusta kuten näistäkin kommenteista nähdään. :)
Espoolainen
21/09/2014
Hyvä setti salibandya areenan kautta katsottuna. Kommentaattorit olivat hyviä, erityisesti Ojalalla on tietämystä laajalti lajista, lisäksi luonnollinen esiintyjä.
Maalikoosteita muistakin otteluista olisi kiva nähdä.
SPV:n ongelma
21/09/2014
Ilkka huomioi näkyvästi Kivimäen eilisen suorituksen. Koposen ongelmana on nyt päättää, kumpi loistavista maalivahdeista kulloinkin pelaa.
Pappa
21/09/2014
Areenalla nähtyä: SPV ongelmissa ekassa erässä, pallon perässä juoksivat paljon. Sitten olivat selkeästi parempi joukkue. Puolustuspeli tiivistyi järkeväksi. Maalivahti tilanne on aivan selkeä: Ihme on ykkösveska, sillä siisti. Kivimäki ikävä kyllä välillä pihalla, ei tiedä missä pallo on eikä todellakaan vangitse koppein kuteja. Aivan liikaa vaarallisia ripareita antaa maalin eteen. Tosin on paremmassa kunnossa kuin viime kaudella fyysisesti. Ihmeitä saa tapahtua päästäkseen Ihmeen paikalle tai edes rinnalle kunnolla haastamaan. Kouvonen, Hakonen, Holopainen, Kohonen, Hulmi ja Koski olivat tutun kovia. Ja kyllä se Tuutsikin hyvin kairasi ottelun, keskittyi pelaamaan eikä ajeluihin tai itkemiseen niin kuin SSV:n Lax teki.
Tieto
21/09/2014
Ojala oli kyllä hyvä kommentaattori. Vois varmaan käyttää enempikin näissä jutuissa eikä aina samaa Jänttiä.
Junnu#8
21/09/2014
Huomaa. Että "Mummu" on entinen Salibandyliigan pelaaja. Kokemusta löytyy lajista. Eikä höpötä mitä sattuu.
SSV-SPV-SSV-SPV
22/09/2014
Siinä vasta kaksi luokatonta joukkuetta! Kumpakaan ei tulla näkemään mitalipeleissä noilla esityksillä. Alkaa näkyä Spv:lläkin ettei joukkuetta ole uudistettu vähään aikaan. SSV:llä se on ollut samaa alamäkeä jo usean vuoden.
Tarkkailija
22/09/2014
Tieto ja Msy oikeilla linjoilla Stenforssin aluksi ikävältä näyttäneestä loukista, kyllä se oli normaali kontakti liigassa... Valitettavasti se polvi osu laitaan kun Lauri joutu meneen kaukalon ulkopuolelle.

Jupe, tuollaisia "miehekkäästi pelannutta" kuten Jalo Kouvonen 1,5 askelta jäljessä menetettyään pallon, pitäisi kyllä palkita kakkosella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.