Miehet

NST vei pisteet Nokialta huikealla nousulla – katso lauantain salibandytulokset

27.09.
2014
7 Kommenttia
0
Lappeenrannan NST tarvitsi voittoon noustakseen kaksi minuuttia ja kaksi sekuntia. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Lappeenrannan NST tarvitsi voittoon noustakseen kaksi minuuttia ja kaksi sekuntia. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan lauantaikierroksella nähtiin huikea takaa-ajo, kun NST kaatoi vieraissa Nokian KrP:n 4–5. KrP:n Johannes Jokinen vei joukkueensa ylivoimalla 4–2-johtoon, kun pelikello näytti aikaa 56.33. Lappeenrantalaiset latoivat kuitenkin kolme maalia kahden minuutin sisään ja veivät ottelun nimiinsä.

NST tasoitusmaali tuli ylivoimalla, ja se oli Tuomas Arposen käsialaa. Voitto-osuma syntyi ajassa 58.53, kun Niko Saarinen hiljensi Raholan areenan Arto Vainikaisen esityöstä.

Divari jatkui lauantaina viiden ottelun voimin. Helsinkiläinen M-Team jatkoi voittokulkuaan Blue Foxin kustannuksella. M-Team voitti Uudessakaarlepyyssä pelatun ottelun luvuin 2–4.

Vierasjoukkue meni joka kerta maalin tehtyään johtoon, mutta Blue Fox kampesi itsensä rinnalle kahdesti. M-Teamin sankariksi nousi Janne Makkonen, joka iski ratkaisseen kolmannen maalin päätöserän puolivälissä. Makkonen sinetöi ottelun toisen maalinsa vielä sekunti ennen päätössummeria.

LaSB:n ja SBS Wirmon välisessä ottelussa nähtiin myös draamaa. Ottelu oli menossa jo jatkoajalle 2–2-tilanteessa, mutta kotijoukkue LaSB:n Vili Näveri iski voittomaalin 19 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Maali jäi samalla ottelun viimeiseksi.

Naisten liigassa Koovee ja PSS mittelivät hyvin vuoristoratamaisen 60-minuuttisen. Vuorotellen maaleja iskeneistä joukkueista lopulta pidemmän korren veti Koovee numeroin 7–5. Tamperelaisten voiton takuupelaajia olivat Kaupin siskokset Veera ja Oona. Molemmat kirjasivat tehopisteet 2+1.

Lauantain pääsarjatulokset:

Miesten Salibandyliiga
TPS–OLS 2–2
SSV–Indians 9–6
Nokian KrP–NST 4–5

Naisten Salibandyliiga
Papas–M-Team 4–2
Steelers–Erä III 1–2
Koovee–PSS 7–5

Divari
Blue Fox–M-Team 2–4
ÅIF–SB Vaasa 6–8
LaSB–SBS Wirmo 3–2
Loviisan Tor–SB Welhot 3–4 ja.
LNM–Steelers 6–7

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Fani, Loviisa
27/09/2014
Loviisan Tor–SB Welhot 3–4 ja.
Welhot olivat erittäin hyviä pallollisena, ja liikettä riitti. Paras divarijengi jonka olen vähään aikaan nähnyt. Mutta mutta, respekti meni Nilsiän-näytelmäkerho-meiningin (tm) takia. Mälsä meno, en fanita :/
Ja joo, minäkin haluaisin kuulla tuomarien oman mielipiteen siitä että miten hyvin tuli vedettyä tänään...
Eniten yleisöä
27/09/2014
SSV:llä! :)
S
27/09/2014
Kerrankin näin! Pitänee joka kotimatsia ennen olla junnujen kuvaukset:-D. Toivon kuitenkin että pasilan kotiluolassa katsomot alkaisi tänä vuonna jo täyttymään
Hanski
27/09/2014
Voisiko tulla sellainen yllätys, että Raholan pelistä olisi jossain juttua? Maalikooste nyt ainakin lienee liikaa vaadittu? Sellaista liigapelien hoitoa edelleen.
Tiedoksi Hanskille
28/09/2014
http://nokian-krp.com/uutiset/NAATIEN-KOTIAVAUKSESTA-KITKERA-MAALIN-TAPPIO/

Eiklhän nuo raholan pelien jutut löydy yleensä krp:n sivuilta...
Pasila
28/09/2014
Eikö ssv laita maalikoostetta?
Auvo
28/09/2014
Raholan hiljentämiseen ei paljoa vaadita, siellä nyt on aina todella hiljaista muutenkin!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.