Miehet

Manninen iski tehot 6+2 Kooveen verkkoon – katso keskiviikon salibandytulokset

24.09.
2014
21 Kommenttia
0
Miehet
Happeen Jami Manninen latoi palloa maaliin todella vihaisella tahdilla. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

Happeen Jami Manninen latoi palloa maaliin todella vihaisella tahdilla. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Jyväskylän Happee oli tyly isäntä Kooveelle Salibandyliigan keskiviikkokierroksella. Kotijoukkue johti ottelua puolessavälissä jo 9-1 ja voitti lopulta lukemin 15-5 (4-1,7-2,4-2). Jami Manninen oli hurjalla pelipäällä ja nakutti Kooveen verkkoon tehopisteet 6+2.

Kotijoukkueen Petri Kauko iski myös hattutempun ja syötti yhden. Juuso Heikkinen onnistui 1+3-tehojen arvoisesti. Koovee joutui vaihtamaan jo toisessa ottelussa peräkkäin maalivahtiaan ennen kamppailun puoliväliä. Vierailta tehoille pääsivät Miro Lehtinen (1+1) ja Mikko Repo (1+1). Happeella on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Kooveella on nyt takanaan voitto ja tappio. Ottelutilasto

Tapanilan Erä ja Esport Oilers kohtasivat Vantaan Energia Areenalla Erän toimiessa kotijoukkueena. Mestarisuosikiksi nostettu Oilers piti pintansa ja voitti tiukan kamppailun loppulukemin 5-7(0-1,2-1,3-5). Erä meni Lauri Kapasen maalilla 5-4-johtoon seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua, mutta Ilari Talvitie iski vielä hattutempun viimeisen kuuden minuutin aikana ja pisteet matkasivat Espooseen. Ottelutilasto

Kotijoukkeen tehokkain oli Kapanen pistein 1+1 ja vieraiden Talvitie kolmella maalillaan. Oilers on voittanut kauden molemmat kamppailunsa. Erän kausi on käynnistynyt yskähdellen ja kolmen ottelun saldona on kaksi tappiota ja tasapeli.

Westend Indians ja Nokian Krp vasta avasivat omat kautensa Espoossa. Ottelu oli alusta loppuun varsin tasainen ja eteni vuorovedoin päättyen loppulukemiin 6-6 ja.(1-0,1-3,4-3).Indians oli lopussa kiinni voitossa, kun se nousi kahdella Santeri Toropaisen maalilla 4-5-tappioasemasta 6-5-johtoon ajassa 56.15. Vieraat eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan Johannes Jokinen toi Krp:n tasoihin ajassa 58.18. Ottelutilasto

Kotijoukkueen tehomiehinä häärivät puolustaja Santeri Toropainen ja hyökkääjä Sami Niskanen, jotka tekivät molemmat kaksi maalia mieheen. Vierailta onnistui eritoten puolustaja Joni Henttonen, joka osui kertaalleen Indiansin verkkoon ja syötti kaksi osumaa.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Erä-Oilers 5-7
18:30 Indians-Nokian Krp 6-6 ja.
18:30 Happee-Koovee 15-5

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Saint
24/09/2014
Alkaa maajoukkue valinnat olemaan aika selviä.
JKL
24/09/2014
Näin on, Happeen ehdokkaat sisään ja Classicin ehdokkaat ulos.
Kiesuksen+pilkku
24/09/2014
Joo, Domocos Racs Unkarin majoon. 1+1 tässä pelissä, mitkähän mahtaa olla tehot kauden lopussa?
S
24/09/2014
Jep ei sitä Koskeakaan valita liigamatsien perusteella etenkään tämmöisten matsien, joten eipä anneta mannisellekaan tämmösen perusteella paikkaa. Se kelle mun mielestä Happeesta paikka kuuluisi on P.Kauko, näytti tärkeytensä jo plaijareissa--> ikä on vaan numeroita!!
Jaa...
24/09/2014
...että Henttonen maajoukkueeseen?
SP
24/09/2014
Champions cup antaa varmaan oikeamman kuvan, miten Happeen ykkönen pärjää.
Osku
24/09/2014
Harvemmin olen S:n kanssa eri mieltä, mutta Manniselle antaisin näillä näytöillä paikan. :) Ja Kauko pitäisi testata kunnolla kansainvälisissä peleissä. Vois jätkä yllättää monetkin epäilijät (ja Kivilehdon kannattajat).
Arto
24/09/2014
Ei kun kaikki ulos ja happeesta maajoukkue, kylläpäs nyt leijutaan.
Kovat pelit niillä on kyllä ollutkin. Ikävä vaan jyppi, ei taida onnistua. Mikäs näissä klässicin ehdokkaissa on nyt sitten vikana?
Ketä tilalle? Älä sano tikkaa, pelkkä rannelaukas ei vaan riitä.
Hirvi
24/09/2014
Happeesta maajoukkueeseen Manninen, Heikkinen ja Junkkarinen jos on jalka tarpeeksi hyvässä kondiksessa. Tänään tais sama vanha rasitusvamma nostaa taas päätään. Kauko on kiva nähdä CC:ssä, jalka näyttää riittävän ja pää taas on aina pelannut.
Arto
24/09/2014
Hirven kanssa samoilla linjoilla. Eikä siihen ryhmään mikä nyt on olemassa enään ukkoja niin sanotusti ulkopuolelta taideta repiä. Nämä 3 herraa siihen kuuluukin. Hyvärinen ja Tiitu eri juttu, ne sinne kuuluukin.
kyllähän
24/09/2014
Se on kyllä vain valitettavasti niin että vanhat parrat sinne kisoihinn menee teki kuka vaikka mitä. Suomen tyyli muuttuu vasta kisojen jälkeen, kun valmentaja on vaihtunut. Siellä omaveliverkosto pyörii kivasti; olen kuullut.
Joopajoo
24/09/2014
Kulmalan valmennus rupee "toimiin!" G-KV ssa!?
Pelit ja PELIT
24/09/2014
KooVee oli uskomattoman huono ja hengetön. Salinin puuttuminenko vei joukkueelta uskon? Nämä pelit on jotain maalintekoharjoituksia toiselle ja toiselle vain pelkkää kärsimystä. Ei tällaisten tuloksilla ole mitään tekemistä kovien kv-pelien kanssa. Siellä pelisysteemi on toinen kuin kotitiimissä ja ketjukaverit muualta. Maajoukkuepelaaja on se joka osaa toimia niissä ympyröissä. Muuten Happeesta voisi sanoa että tulosta tulisi vielä laajemmalla sektorilla jollei muutama kuljetusliike pelaisi itsekkäästi ja pallon hautomo pysäyttäisi ketjun peliä.
Arto Kilponen
24/09/2014
Täytyy muistaa tosiaan, että Happee on pelannut KooVeeta ja SalBaa vastaan.

Oilers on pelannut Erää ja Classicia vastaan voittaen viimeisen kympin yhteismaalein 9-1. Jos halutaan murjoa Latvia ja Saksa mahdollisimman rumin lukemin, niin mikäs siinä, Happeeta vaan joukkue täyteen. Jos halutaan voittaa tiukkoja pelejä, niin Oilersin miehet näyttäisivät olevan suht vahvoilla. Esimerkiksi Oilersin ollessa ottelun lopussa 5-4 tappiolla Talvitie päätti paukuttaa kuuteen minuuttiin hattutempun. Ja nyt puhutaan siis kuitenkin vieraspelistä Erää vastaan.
Artolle
25/09/2014
Happeen pojat on myös edelleen Suomen mestareita. :)
Heimohiiri
25/09/2014
No eikai koko Happeesta voi Suomen maajoukkuetta tehdä mutta Heikkinen, Kauko, Manninen, Kotilainen, Kotovaara, Hynynen, Junkkarinen, Tikka, Kosonen vaan sattuu olemaan paljon parempia kun monetmuut. CC näyttää.
Artolle myös
25/09/2014
Niin ja SM-finaalit ei taida kovinkaan tiukkoja pelejä olla? Happeen olisi varmaan täytynyt pitää kansaa jännityksessä ja sitten vasta viime minuuteilla Mannisen tehdä hattutemppu ja ratkoa ottelu.
Arto Kilponen
25/09/2014
En minä sillä ajatellutkaan, ettei Happeesta sinne ketään voisi ottaa, lähinnä siis niinpäin, että nämä ensimmäisten kierrosten vastustajat vääristävät voimasuhteita melkoisesti. Happee tulee olemaan tälläkin kaudella vaikea joukkue voitettavaksi, mutta mitään kovin tarkkaa on vaikea sanoa, kun vastustajat ovat olleet SalBan ja KooVeen tasoisia.

Viime kauden tulokset ovat koko ajan kauempana, toki on kova meriitti olla Suomen mestari, mutta kysymys tuleekin siihen, mikä on painotus vahvan syyskauden (josta on toistaiseksi kovin hankala vetää isoja johtopäätöksiä) ja viime kauden playoffien välillä?
Palokan+orsi
25/09/2014
Kotilaiselle käymässä samaa kuin Kailialalle. Se junioripotentiaali ei sieltä ole vielä noussut kukkaan. Nousevina tähtinä huikeita lupauksia, mutta nyt jotain puuttuu. Peteristä on tullut kuljetusliike, joka ei enää irtoa spurttiin kuitenkaan niin kuin pari kautta sitten. Tänään toki kolme syöttöä, mutta liikaa yksin pallollisena juoksemista. Maajoukkuejuna taisi mennä jo...

Yleensäkään tuo meidän jätkät on parempia kuin teidän ei kauheasti vie eteenpäin. Kenenkään ei kuulu majuun päästä, jos on Happeesta, Oilersista, Classicista tai mistä muualta tahansa eikä samalla perusteella myöskään pudota. eiköhän sinne kuulu ne, jotka lähtöseurastaan riippumatta pelaa maajoukkueessa hyvin. Käairrääkseni Jami pelasi hyvät maaottelit, oli tänään ihan liekeissä ja olisi tämän päivän tekemisellä tehnyt kohtuulliset tehot missä pelissä tahansa muun ketjun kanssa. Kaikki pelaa tässä sarjassa KooVeeta ja Salbaa vastaan ja aika harva noissa peleissä takoo yhteistehoja 9+3.

Muutenkin tuntui, että Happee oli jotenkin aiempaa monipuolisempi, kun ketjuja oli rukattu uuteen uskoon. Hynynen oli varjoissa, mutta hyvin noita uusia juttuja peliin oli löytynyt Korsmaninkin jälkeen. Ei tämä nyt Jyppilän suunnasta katsottuna ihan huonolta näytä.
Komppaan edellistä
25/09/2014
15 tehtyä ja 5 omiin. Luulisi homman olevan ok ja pulinat pois. Mutta oikeasti vain 1. kenttä toimii tällä hetkellä. Siinä Huismankin yllättävän hyvä. Kakkosessa tuo kuskaus ja jääräpäinen puskeminen pallon kanssa on ongelma. Laatusyötöt viipyy eikä kenttää nähdä riittävästi. Vähän sellaista junnupeleihin kuuluvaa oman maalin metsästystä. Myös pakkien pallottelu ja avaussyötön viipyminen on välillä silmiin pistävää. Pitkän loukin jäljiltä puolikuntoinen Hynynen on pantu seisomaan vastustajan maalille, joka voi tässä tilanteessa olla perusteltuakin, mutta yksipuolistaa hyökkäyspeliä. Kolmosessa on hyviä rouhijoita ja sen rooli lieneekin paljolti vastustajan peliä rikkova.Hyökkäyspelissä näkyy sitten taas kerran sitä kuskausta ja siitä johtuen pahoja pallon menetyksiä. Ainekset tässä voi tosiaan olla joukkueen pelin monipuolistumiseen kunhan valmennus saa kitkettyä pois liian yksin yrittämisen.
Chicken
04/10/2014
Eiköhän tän CC välierän perusteella ainakin pari Happee peluria varmistanut paikkansa kisakoneeseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.