Miehet

Mika Kohonen palaamassa kaukaloon – ”On hienoa palata joukkueen pariin”

30.09.
2014
4 Kommenttia
0
Mika Kohonen on palaamassa salibandykentille. Kuva: Jari Turunen

Kaksinkertainen maailmanmestari Mika Kohonen on tekemässä paluuta salibandykentille. Kuva: Jari Turunen

Suomen kaikkien aikojen salibandynpelaaja Mika Kohonen on palaamassa kaukaloon oltuaan sivussa masennuksen takia. Ruotsalaisen unt.se-sivuston haastattelussa Kohonen kertoo palaavansa joukkueen harjoituksiin tämän viikon keskiviikkona.

– Olen viime aikoina ollut pirteämpi ja enemmän oma itseni. Olen harjoitellut omatoimisesti edelliset kolme viikkoa, korottanut jatkuvasti rasitustasoa ja kehoni on regoinut hyvin, Kohonen kertoo haastattelussa.

Kohonen toteaa myös, että ei ole tällä hetkellä vielä aivan pelikunnossa ja paluu pelaavaan kokoonpanoon saattaa kestää vielä kahdesta neljään viikkoon, joskin jättää lopullisen päätöksen joukkueen valmentajalle, Stefan Forsmanille.

– On hienoa palata joukkueen pariin. Jää nähtäväksi milloin olen valmis pelaamaan, mutta olen erittäin nälkäinen vetämään pelipaidan taas päälleni, Kohonen päättää.

Ilman Kohosta ja maajoukkuemaalivahti Viktor Klintsteniä alkukauden pelannut Storvreta IBK on aloittanut Superliigassa heikosti. Joukkueella on kolmen pelatun ottelun jälkeen kasassa vasta kaksi pistettä ja tämä oikeuttaa sarjassa 12. sijaan.

UNT.SE:n alkuperäinen uutinen.

Pääkallo.fi: Suomen kaikkien aikojen paras salibandynpelaaja Mika Kohonen poissa pelikentiltä – syynä masennus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Mihu
30/09/2014
Upea uutinen, tsemppiä Mihu!
säälittävää
01/10/2014
heikot sortuu...
heikki
01/10/2014
No voi jumalauta kun on taas kommentoimassa joku mielensäpahoittaja. Aivan upea uutinen Kohosen puolesta!
Msy
01/10/2014
Tavallaan säälittävää on oikeassa. Heikot sortuu...kovat palaavat kentälle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.