Mika Kohonen palaamassa kaukaloon – ”On hienoa palata joukkueen pariin”

Kuva: Jari Turunen

Mika Kohonen on palaamassa salibandykentille. Kuva: Jari Turunen
Kaksinkertainen maailmanmestari Mika Kohonen on tekemässä paluuta salibandykentille. Kuva: Jari Turunen

Suomen kaikkien aikojen salibandynpelaaja Mika Kohonen on palaamassa kaukaloon oltuaan sivussa masennuksen takia. Ruotsalaisen unt.se-sivuston haastattelussa Kohonen kertoo palaavansa joukkueen harjoituksiin tämän viikon keskiviikkona.

– Olen viime aikoina ollut pirteämpi ja enemmän oma itseni. Olen harjoitellut omatoimisesti edelliset kolme viikkoa, korottanut jatkuvasti rasitustasoa ja kehoni on regoinut hyvin, Kohonen kertoo haastattelussa.

Kohonen toteaa myös, että ei ole tällä hetkellä vielä aivan pelikunnossa ja paluu pelaavaan kokoonpanoon saattaa kestää vielä kahdesta neljään viikkoon, joskin jättää lopullisen päätöksen joukkueen valmentajalle, Stefan Forsmanille.

– On hienoa palata joukkueen pariin. Jää nähtäväksi milloin olen valmis pelaamaan, mutta olen erittäin nälkäinen vetämään pelipaidan taas päälleni, Kohonen päättää.

Ilman Kohosta ja maajoukkuemaalivahti Viktor Klintsteniä alkukauden pelannut Storvreta IBK on aloittanut Superliigassa heikosti. Joukkueella on kolmen pelatun ottelun jälkeen kasassa vasta kaksi pistettä ja tämä oikeuttaa sarjassa 12. sijaan.

UNT.SE:n alkuperäinen uutinen.

Pääkallo.fi: Suomen kaikkien aikojen paras salibandynpelaaja Mika Kohonen poissa pelikentiltä – syynä masennus

4 comments

  1. No voi jumalauta kun on taas kommentoimassa joku mielensäpahoittaja. Aivan upea uutinen Kohosen puolesta!

  2. Tavallaan säälittävää on oikeassa. Heikot sortuu…kovat palaavat kentälle.