Miehet

Nokian KrP keräsi palloja ja yhden pisteen Espoossa – ”Voittoakin ja kahta pinnaa tarjottiin”

25.09.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Nokian KrP:n Elmo Luoto (oik.) iski uransa ensimmäisen liigamaalinEspoossa. Kuva: Sofia Rancken

Nokian KrP:n Elmo Luoto (oik.) iski uransa ensimmäisen liigamaalin Espoossa. Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliiga käynnistyi viimeisten joukkueiden osalta keskiviikkona, kun Westend Indians sai kotihalliinsa vieraaksi Nokian KrP:n. Joukkueet iskivät maaleja tasatahtiin eikä paremmuutta joukkueiden välille saatu edes jatkoajan jälkeen, vaan pisteet tasattiin tuloksella 6–6 (1–0, 1–3, 4–3).

Pistetilin avaaminen heti avausottelussa oli varmasti tärkeää kummallekin joukkueelle. Indians jatkaa lauantaina SSV:n vieraaksi ja Nokian KrP iskee kotiottelussa NST:ta vastaan.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu oli vuoristorataa alusta loppuun. Kumpikaan joukkue ei onnistunut pitämään johtoasemaa ottelussa, vaan maaleja iskettiin tasatahtiin. Ottelu päättyi oikeutetusti tasatulokseen.

Ottelun hahmo?
Ottelun parhaana palkittiin Indiansin Sami Niskanen, joka iski pelin avausosuman sekä tärkeän 4–5-kavennuksen rangaistuslaukauksesta. Indiansin ykköskentässä Sami Niskasen laidoilla pelasivat viime kauden tapaan Markus Markkola ja Valtteri Kainulainen.

Ottelun puheenaihe?
Nokian KrP:n vaihtopenkillä kerättiin urakalla palloja talteen, sillä peräti kolme joukkueen neljästä ensimmäisestä maalista oli laukojiensa uran ensimmäisiä liigamaaleja. KrP-pelaajista Elmo Luoto, Tomi Kolkkanen ja Racz Domokos nappasivat Espoosta muistoksi avausosumat Salibandyliigassa.

Kommentit:
– Tuollaisella määrällä virheitä pitää olla tyytyväinen pisteeseen. Tyypillinen ensimmäinen peli. Ei ihan valmista vielä kuitenkaan, totesi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.
– Voittoakin ja kahta pinnaa tarjottiin, mutta kyllä varmaan tähän täytyy olla tyytyväinen. Viime vuonna ei saatu pinnaakaan tästä hallista, siinä mielessä ihan ok startti. Tilanteet vaihteli, eikä ihan ehjää 60 minuuttia kummaltakaan jengiltä vielä tässä vaiheessa, kommentoi Nokian KrP:n päävalmentaja Heikki Luukkonen.

Tilastohuomiot:
Indians: Sami Niskanen 2+0, Santeri Toropainen 2+0.
Nokian KrP: Joni Henttonen 1+2

Päivän muut Salibandyliigan ottelut:
Happee–Koovee 15–5
Tapanilan Erä–Esport Oilers 5–7

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Sofia Rancken
Lare
25/09/2014
Henri Johanssonin tehot taisivat olla 0+0?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.